dimarts, 11 de novembre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 7

HC PALAU PLEGAMANS B 1 - MINIFEM 3

0-1
En  la primera part el torrelles ha estat clarament dominador de la possessió de la bola, han tingut moltes oportunitats de fer gol però fins que no quedavan 28 segons per acabar la part, el torrelles no ha marcat .

0-2
En el minut 7 el torrelles va inaugurar el marcador, la defensa del torrelles ha estat molt forta i el Palau ha tingut  poques oportunitats de xut. En el minut 1.35 el torrelles a tornat marcar.

0-0
A la tercera part el Palau ha tingut moltes oportunitats de marcar però amb la super portera i la defensa, la bola no ha entrat: en tot moment han estat molt ben col.locades.

BENJAMÍ A 8 - CP VILAFRANCA Capital del Vi C 3

Primera part intensa, el Torrelles comença guanyant, de seguida el Vilafranca empata. Però aviat el Torrelles reacciona i fa un bon joc d'equip. S'acaba la primera part amb un 6-1.

La segona part comença amb menys intensitat, però l'encert a porteria anima els jugadors, que segueixen lluitant fins el final. Amb el resultat final de 8-3.

Un partit per gaudir!!

PREBENJAMÍ INICIACIÓ 1 - CP VILAFRANCA Capital del Vi 3

Comença el partit i el Torrelles no triga a marcar, i això fa que comenci un joc on tots els jugadors, tant els del Vilafranca com els del Torrelles es mostrin molt lluitadors. Els nostres estaven molt compenetrats amb unes nenes molt guerreres. Aquesta part és molt emocionant, i acaba amb un empat 1-1.

A la 2ona part es veu un Vilafranca amb més domini de la pista, i això fa que arribin amb facilitat a porteria i marquin, i facin entrar també un xut de penalt. Tot i aquestes entrades 0-4, hem vist al nostre porter fent 4 molt bones parades seguides. Ànims Climent!!

Després del resultat de la 2ona part, el Vilafranca continua a la 3era part dominant la pista, s' avança al marcador i aixó ens deixa descol.locats, i llavors el Vilafranca continua fent gols, 3 que entren per foradets, i els nostres només aconsegueixen fer 1 gol.

Nois, a treballar i endavant!!!

HF SANT JOSEP SS 3 - PREBENJAMÍ B 1

Gran partit el que vam poder veure el passat dissabte a la pista del Sant Josep de Sant Sadurní. Amb un ritme trepidant i contíues ocasions de gol per part dels dos equips.

El Torrelles va plantejar un partit molt seriós tant en defensa com en atac, i va trenar jugades de molt mèrit. Amb passades increïbles!!.

La primera part la va guanyar el Sant Josep per 1-0, tot i que els nostres també haurien pogut marcar.

La segona va acabar amb un empat a 1, que reflecteix la igualtat que es va poder veure durant tot el partit.

La tercera va començar amb dos gols molt seguits del Torrelles al principi de la part, però el Sant Josep va pressionar insistentment la porteria del Torrelles, i va treure petroli d'un parell de jugades embolicades dins de la nostra àrea. Finalment, el resultat va ser un 2-4.

Els nostres nens i nenes van fer un gran partit, i es nota una progressió molt gran setmana a setmana.

Moltes gràcies a tots per fer-nos passar unes estones tant bones. Però potser no cal posar-hi tanta emoció!!

BENJAMÍ B 2 - RIBES CP 11

Esperàvem un partit difícil després del de l'anada, i només començar, es van confirmar aquestes sospites. Als pocs minuts perdíem 0-4. Poc a poc vam anar igualant el joc, i fruit d'això van arribar dos gols dels nostres menuts.

Reacció del Ribes per arribar 2-6 al descans.

Segona part sense història amb només 5 gols del Ribes gràcies a l'actuació del nostre porter.

Clara derrota davant d'un rival superior en anys i joc. Queda seguir entrenant i millorar dia a dia, tenim el potencial per fer-ho.

PREBENJAMÍ A 3 - SFERIC TERRASSA 0

Disputat a la pista de Can Roig i en partit previ a la Presentació de la Temporada 2014-2015 del Club Patí Torrelles.

Un partit que es va desenvolupar sense sorpreses amb golejada de l'equip local. Una jornada per aprendre que cal tenir "fair play", companyerisme, practicar la política de passis i que el respecte pel contrari sempre és un valor esportiu a tenir en compte.