dilluns, 17 de novembre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 8

CP CUBELLES B 4 - BENJAMÍ A 10

Gran partit del Benjamí A la pista del Cubelles amb una victòria que els assegura la 2a plaça del seu grup. El partit començava amb un gol matiner del nanos de Torrelles, que s'ha vist contrarestat amb dos gols del Cubelles. Les pèrdues de pilota al mig del camp es compensaven amb grans accions en atac, i la primera part acava amb un 3 a 3 al marcador i una gran igualtat en el joc.

A la segona part el Torrelles ha sortit com un vendaval i ha escombrat de la pista a l'equip local. Gran joc d'equip, grans aturades a la porteria i un atac letal han fet pujar al marcador un contundent 4 a 10 final.

Enhorabona als nois i noies de Torrelles que ens han fet gaudir d'un gran partit d'hoquei. Felicitats!!

CE NOIA FREIXENET 3 – PREBENJAMÍ INICIACIÓ 1

El CP Torrelles ha fet un bon partit encara que hem perdut.

El CE Noia Freixenet ha demostrat la seva qualitat, i tot i el gran esforç dels nostres jugadors no s’ha pogut guanyar cap de les tres parts.

A la primera part (3-1) s’ha plantat cara però enseguida ens hem trobat amb dos gols en contra insalvables.

Al segon temps (8-1), la manca de col·locació i de passes s’ha pagat molt car.

I finalment al tercer període (1-1), amb l’equip del Noia relaxat, el CP Torrelles ha pogut aconseguir un empat amb sabor a victòria.

A continuar treballant que els bons resultats ja arribaran!!

MINIFEM 3 - CH SANTA PERPÈTUA 0

Avui ha estat un partit còmode per les nostres jugadores que han dominat des de el començament.

En el primer temps, el joc s’ha desenvolupat gairebé tot a l’àrea del Santa Perpètua. El marcador podria haver estat més abultat però, a les nostres, els hi ha faltat una mica més d'encert cara al gol. La segona part ha seguit la mateixa tònica: les nostres pressionant al rival i amb una defensa ben situada que tallava qualsevol intent d’atac de les jugadores del Santa Perpetua, el gol no es podia fer esperar. Malauradament un cop de stick a una de les nostres jugadores ha fet aturar el partit durant 10 minuts i ha descol·locat una mica a les nenes, cosa que ha aprofitat el equip contrari per fer el seu únic gol quan s’ha reprès el partit.
Però tot ha quedat en un miratge, en el tercer temps, les nostres no han defallit ni baixat la guàrdia. Finalment, els gols han arribat deixant clar que, dia a dia, totes estan millorant i trobant el seu lloc a la pista. Ara la propera setmana tocarà lluitar de valent, doncs ens juguem la primera plaça del nostre grup contra el Mataró.
Molt ben jugat noies.
Li dediquem aquesta Victoria a la Mar que ha hagut d’abandonar el partit pel cop rebut, ànim campiona que et necessitem recuperada pel proper cap de setmana!!!

PREBENJAMÍ B 1 - CH PIERA 2

Una setmana més, els nens del Prebenjamí B han fet un excel.lent partit. Han jugat molt ben posicionats, molt concentrats i amb una millora notable de la tècnica, que es nota partit a partit.

Era el segon partit contra el Piera aquesta temporada, i els antecedents no eren per anar gaire animats. Però el Torrelles va sorprendre el rival des de l'inici del partit. Els nostres nens es van trobar molt còmodes a la nova pista, ja que era el primer partit que hi disputaven, i van plantar cara des del primer moment a un equip que ens superava en edat i experiència.

La primera part va començar molt igualada, amb un Torrelles molt ferm en defensa i amb alguna arribada a porteria. El Piera arribava més sovint i va fer dos gols, mentre que els nostres no van materialitzar les oportunitats.

La segona part va començar amb un Torrelles llençat en atac, però sense descuidar la col.locació i la defensa, amb moltes oportunitats i bones passades. Els nostres es van avançar amb dos gols que van animar força l'equip. El Piera va demanar temps mort per redreçar la situació, i amb un parell de jugades ràpides van empatar la part, però el Torrelles, lluny d'enfonçar-se, va continuar atacant, i amb un contracop quan quedaven pocs segons, va establir el 3-2 que va fer embogir la grada (i la banqueta).

La tercera part va ser tan igualada com les altres dues, però amb més encert per part del Piera, amb un 0-2 final.

Tot plegat un gran partit, i el Prebenjamí B millorant en joc i actitud de manera vertiginosa, setmana a setmana.

Moltes gràcies a tots per l'expectacle!!!