dimecres, 23 d’octubre del 2013

NOTÍCIES IMPORTANTS SOBRE LA PISTA I CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA


El passat 21 d’octubre l’Ajuntament, l’alcalde i la regidoria d’esports ens van convocar per comunicar-nos la seva decisió de posar tanques a la instal·lació de Can Roig durant l’any 2014. D’entrada, aquesta és una bona notícia doncs 5 mesos enrere van dictaminar que no les posarien i que no sabien quina solució donar-nos a la precarietat de la nostra instal·lació.

Tanmateix quan, respecte a la instal·lació de tanques, se’ls hi demana quan les posaran o si es poden comprometre públicament, l’ajuntament ens diu que no ho poden fer doncs no hi ha res concret i que potser més endavant podran assegurar-ho però ara no.

Com tots sabeu, la Junta del club es va comprometre a que l’inici de la temporada 2014-2015 la comencéssim sota cobert i, tot i que no dubtem de la bona voluntat dels representants de l’ajuntament de Torrelles, podria ocórrer que, si a principis de l’any 2014 no tenim concretada aquesta possibilitat no serem a temps de treballar altres alternatives.

Per altra banda, abans de l’estiu, representants del club i el regidor d’esports de Sant Vicenç vam tenir una reunió informal per copsar la possibilitat de portar el nostre esport al municipi veí. La resposta del regidor de Sant Vicenç va ser obertament favorable a treballar-hi sempre i quan l’entitat pertanyi a Sant Vicenç o sigui compartida entre ambdós municipis. Sant Vicenç disposa d’una pista coberta i amb grades sense cap us diari al C/Sant Miquel on caldria que s’instal·lessin tanques d’hoquei.


És important que entre tots decidim quin és el millor futur per la nostra entitat i per això cal que en la properaAssemblea del Club que se celebrarà el dilluns 28 d'octubre a les 21h a la Sala d'Actes de l'Ajuntament hi hagi la màxima assistència per consensuar quina ha de ser la línia de treball per assegurar el nostre èxit.


Us hi esperem.



Junta del CP Torrelles



3 comentaris:

  1. una pregunta per si algú ho sap: l'equip de handbol que entrena o entrenava a Torrelles està mancomunat amb Torrelles? L'entitat pertany a Torrelles?.
    Gràcies,
    Lluís

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lluís, el Salva em comenta que l'entitat de handbol pertany a Sant Vicenç (només) i que el que té a Torrelles és l'escola (és a dir, quan els jugadors són prou grans o prou bons, marxen a Sant Vicenç).

      Moltes gràcies pels teus comentaris.

      Elimina
  2. es a dir, utilitzen la pista de Torrelles sense haver de canviar el seu nom, ni mancomunitats ni res de res.
    I perquè no se'n van a la pista on volen que marxem?
    Tot plegat es molt lleig.
    Gràcies per la resposta.

    ResponElimina