dilluns, 21 d’octubre del 2013

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CAPELLADES HC - PB INICIACIÓ A (0-3)

L'equip del Prebenjami Iniciació A ha sortit a la pista del Capellades Hoquei Club amb poca empenta. Tots sabem que el dormir bé i una bona alimentació prèvia al partit és bàsic per afrontar en condicions un partit. Els nostres han començat a mig gas en un partit molt matiner i el joc se n'ha ressentit amb pocs passis i triangulacions. La primera part l'adversari ha pressionat però han acabat guanyat els de Torrelles amb un 0-4.

A la segona part l'equip contrari ha obert marcador, fet que ha fet replantejar el joc al Prebenjamí Iniciació A. Amb esforç han acabat per donar la volta al marcador i han obtingut un 1-2.

El Capellades és un club amb 18 anys d'història que en la jornada anterior va guanyar a l'Igualada. Anaven previnguts del bon joc del rival i la tercera part el PB Iniciació A ha fet bones aturades i han acabat amb un marcador de 1-3.

Malgrat un inici amb les piles descarregades, els nostres han fet un gran esforç i han aconseguit una altra merescuda victòria.

Amb aquest partit acabem la primera ronda amb els partits d'anada. Cal apurar més el contraatac i no perdre pilotes, tenir una visió de conjunt del rival i sortir a pista amb il·lusió i ganes. Felicitar al PB Iniciació A de Torrelles per estar al capdamunt de la classificació i no haver perdut cap partit!!!

CAPELLADES HC - PREBENJAMÍ B (3-0)

Partit on els nostres han aguantat els 5 primers minuts de cada Part. Les Grans dimensions del camp han ajudat al Capellades a guanyar el partit.

Els resultats parcials han estat els següents:   1a Part 2-0
2a Part 3-1
3a Part 3-1

Molts ànims i endavant!!

CE OLESA PATÍ - PB INICIACIÓ B (2-1)

Aquest dissabte, ens hem desplaçat en horari matiner a la pista de l'Olesa. Els nostres nanos han sortit amb ganes, però de forma molt anàrquica, sense elaborar bones passades ni jugades d'equip. Val a dir que el partit ha estat força igualat i que la balança s'ha decantat de la banda de l'Olesa gràcies a la feina d'un molt bon jugador (un de sol), que ha portat de corcoll a tot el nostre equip. La primera part ha acabat amb un 3-1, la segona, tot i la bona voluntat dels nostres jugadors, ha acabat amb un 2-0 i la tercera ha estat per a nosaltres amb un 0-2, on sí hem pogut veure alguna jugada millor trenada.

En definitiva, tot i la qualitat individual dels nostres jugadors,falta molta feina per fer per aconseguir un equip ben conjuntat.