dilluns, 7 d’octubre del 2013

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

PREBENJAMÍ A - NOIA FREIXENET

El passat dissabte després d'una acurada neteja de la pista (cal recordar que la nit anterior havia plogut amb molta força) el nostra Prebenjamí A tenia un difícil partit contra un dels clubs més històrics de l'hoquei català, el Noia. S'esperava un partit igualat i molt intens per ambdues parts. L'inici va ser molt elèctric i de seguida els nostres ja dominaven el marcador.
Triangulacions, parets, bona defensa, concentració i molta motivació van ser els trets característics del joc del Torrelles que a mesura que el temps avançava anaven dominant el marcador amb més claredat. El resultat final (tres parts guanyades) van ser la prova que el treball diari que es fa al club va pel bon camí.
La setmana vinent tindrem una nova oportunitat per a seguir aplicant els coneixements que tot l'equip tècnic intentan inculcar als nostres jugadors.

PB INICIACIÓ B - CP RIUDEBITLLES

(3 - 0)
Partit molt plàcid pel Prebenjamí B, contra un equip amb poca experiència, que es va resoldre amb un marcador molt ampli a favor del Torrelles.

Una bona oportunitat per treballar el joc d'equip, el posicionament a la pista i les passades. Cal destacar que tots els jugadors de camp van marcar i també resaltar la incorporació d'una nova jugadora. Per tot plegat, és fàcil d'entendre la cara de felicitat que tenien al final del partit.

TORRELLES MINIFEM B - PALAU A

0-4, 0-2, 0-3
Partit desequilibrat a casa entre el Minifem B de Torrelles i el Minifem A de Palau.
Encara que s'hagi notat la superioritat de les del Palau, les nostres nenes han jugat molt més col·locades que en partits anteriors.
A la segona part han mantingut la diferència més curta, i a la tercera part, amb l'ajuda del cansament de las contraries han arribat una vegada a la porteria contraria però no hi han sapigut fer efectiu el gol.
Es nota que els hi falta molts entrenaments i partits per agafar experiència. Malgrat això, hi han lluitat i cal resaltar la feina de la nostra portera que cada dia ho fa millor.

IGUALADA HC - PB INICIACIÓ A

L'equip del Prebenjami Iniciació A ha sortit a la pista de l'Igualada amb una actitud combativa, de joc directe, que ha provocat que en poc més d'un minut clavessin 3 gols a la porteria contrària. El resultat a la primera part ha estat contundent amb un 0-6.

La segona part han trigat a arribar els gols, no acertaven els xuts a porteria. L'estratègia de passis els ha fet replantejar el joc i han acabat sentenciant-la amb un 0-4.

A la tercera part el joc ha estat més repartit entre els dos equips. L'equip local de l'Igualada ha aprofitat un error de defensa per marcar el gol de l'honor. El Prebenjami Iniciació A ha aconseguit arribar a l'empat i ha acabat amb un marcador 1-3.

Es nota que cada vegada l'equip està més integrat i se'l nota equilibrat en el joc i amb control de tàctica. Encara cal pulir coses, però cal destacar el bon treball de tots per millorar. Avui, el porter ha fet dues aturades espectaculars a la 2a i 3a part.

De moment, alegria al vestidor del Prebenjamí Iniciació A que segueix -amb el resultat d'avui- al capdamunt de la classificació.