dilluns, 14 d’octubre del 2013

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CP MASQUEFA B - PREBENJAMÍ A (2-1)

Decepció a la pista del Masquefa on els nostres nanos els hi va faltar les ganes que hi van posar els locals. Tot i guanyar la primera part i estar davant en el marcador en les dos següents, el Masquefa es va acabar impossant en les dos darreres parts.

Esperem que millorin en els propers partits. Aquest equip sabem que pot fer millors actuacions i sabem que ho farà.

Endavant!

MANLLEU - MINIFEM B (3-0)

El partit contra el Manlleu ha començat com els anteriors amb molta por i poca decisió de les torrellenques possant aviat de manifest la superioritat de les rivals amb un 5 a 0. La segona part ha canviat la dinàmica i les nostres noies han pressionat més a les rivals i hi hagut ocasions per els dos equips destacant la pressió de la Mar i les aturades de la Laia. A tres minuts del final han arribat els gols de les osonenques 3 a 0. La darrera part ha començat igualada però a mesura que han arribat els gols s,han anat enfonsant amb un clar 6 a 0.

Molt per millorar però estem segur que les nostres petitones acabarant donant-nos moltes alegries.

Endavant noies!

PB INICIACIÓ A - SFERIC DE TERRASSA (3-0)

L'equip del Prebenjami Iniciació A ha sortit a la pista i des d'un inici s'han adonat del joc de l'adversari. No hi havia oponent ferm i després de marcar 4 gols han practicat la política de passis i triangulacions per evitar un resultat més contundent.

La segona part l'equip contrari s'ha queixat de la política de joc al camp i el Prebenjamí Iniciació A ha canviat el ritme i ha anat a porteria. S'ha acabat sentenciant la 2a part amb un 14-0.

A la tercera part el PB Iniciació A ha tornat al joc de fair play, reclamat per l'entrenador, i el Torrelles ha marcat 2 gols a l'Sferic de Terrassa.
En partits com els d'ahir no importa el resultat. Cal apuntar la necessitat en categories de Prebenjamins Iniciació de jugar net, tenir una visió de conjunt, practicar el companyerisme i no anar al contraatac quan l'equip rival és inferior i no passa de mig camp. Es feina dels entrenadors i dels pares d'inculcar als nens i nenes una filosofia esportiva basada en el joc net i la creativitat, per damunt de tenir un abultat resultat de gols. No tot és vàlid.

PB INICIACIÓ B - CE NOIA Freixenet (2-1)

Gran partit el que vam poder veure ahir a la nostra pista. Molta emoció i un bon resultat pel nostre equip.

Després d'una setmana molt accidentada, el PB Iniciació B es va presentar al partit amb canvis en l'equip i amb molt de respecte pel rival, un dels club històrics de l'Hoquei Català.

El partit va començar bé pel Torrelles, amb moltes oportunitats i grans jugades. El resultat de la primera part ha estat 2-1. La segona part ha començat amb un gol del Noia, però els nostres jugadors no han perdut la calma i han remuntat de forma brillant, el resultat ha estat 5-2.

Amb els nostres jugadors atacants molt cansats per la falta de recanvis en les seves posicions, la tercera part ha estat molt més igualada, i finalment el resultat s'ha decantat a favor del Noia per 2-3.

Cal destacar el gran esforç i el treball d'equip que van fer els nostres jugadors, una magnífica barreja d'experiència del veterans i de ganes i il.lusió dels que s'estrenen aquest any.