dimarts, 16 de juny del 2020

STAFF TÈCNIC 2020-21

Benvolguts/des, us informem que la Marta Nache i l'Àlex Mañé no continuaran amb nosaltres la propera temporada. Des del Club els volem donar les gràcies per aquests tres anys que han estat amb nosaltres i els desitgem tota la sort del món en els projectes que d'ara endavant emprendran. 

També us informem que han renovat el compromís amb el Club el Sergi Oliveres, el Harry Mora, el Jordi Estrada i en Climent Muñoz.



Tenim la satisfacció de donar la benvinguda al Club a dos nous entrenadors. La Irene Pino i l'Àlex Martínez s'incorporen a l'staff tècnic del Club Patí Torrelles.

La Irene Pino, especialista en Activitats físiques esportives en instal·lacions esportives, docent i amb una àmplia experiència  en la direcció de grups de noies i nois.

L'Alex Martínez, te una llarga trajectòria com a jugador d'hoquei en clubs com; PHC St Cugat, FCBarcelona, CPMonjos, Cerdanyola HC, CPTaradell, el Nantes Atlantique, Poire Roller i aquesta temporada al HC Piera. Com entrenador ha fet carrera al PHC St Sant Cugat, AlSaint Sebastien (Nantes), Urdaneta i ha estat coordinador del Barcino. També destaquem que és psicòleg esportiu.




Un any més també comptarem amb les tecnificacions de porters a càrrec de l'Ivan Jaquierz, que ha renovat el seu compromís amb el Club. 

I finalment volem destacar positivament la incorporació de dos joves del Club a l'staff tècnic. En Xavi Fernández i el Martín Sancho, juvenils de 2n any, assumiran la responsabilitat de dirigir i entrenar equips de la base. 

Xavi Fernández

Martí Sancho



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada