dijous, 15 de juny del 2017

ASSEMBLEA 14 JUNY 2017. Resum

Ahir nit es va celebrar l'assemblea anual de socis del Club amb la presència d'un gran nombre de pares i mares.



Economia

Es va aprovar el tancament de l'exercici anterior i el pressupost per la temporada 2017-18. 

Projecte esportiu 2017-18

Com bé sabeu enguany en Manel, la Mireia, l'Edu i en Xavi deixen la direcció esportiva dels equips i això implicava renovar totalment tot l'staff tècnic. Ahir vam poder conèixer els nous entrenadors així com la l'estructura dels nous equips. 

Aleví A, Jordi Estrada
Aleví B, Harry Mora
Benjamí A, Àlex Mañé
Benjamí B, Climent Muñoz
Fem14, Gerard Miquel
Fem benjamí, Marta Nache
Minifem, Marta Nache
Prebenjamí, Harry Mora
Prebenjamí Iniciació, Harry Mora
Escola, Marta Nache

Es van presentar dues noves iniciatives esportives: la tecnificació de porters i els padrins de patí.

* tecnificació de porters. Els porters del club enguany tindran un entrenament específic dirigit per la Marta Nache i l'Àlex Mañé amb l'objectiu de millorar les seves qualitats. Un cop a la setmana, i amb una franja d'una hora, tindran l'oportunitat d'aprendre i créixer com a porters.

* padrins de patí. Volem seguir potenciant l'escola i prova d'això és que les darreres setmanes han vingut forces nens i nenes a provar. Creiem interessant que els més grans del club donin un cop de mà als més petits. Això vol dir que es demanarà que els dimecres de 17h-18h, acompanyin als més petits a fer les seves primeres passes sobre rodes jugadors/res dels equips més grans del Club.

Codi Intern

Un altre novetat presentada ahir va ser el Codi Intern. Creiem necessària la redacció d'un codi de conducte on quedin recollides les normes bàsiques de comportament a la pista, als vestidors, en els desplaçaments, d'uniformitat. A cadascun dels pares se'ls va lliurar un exemplar perquè us l'estudieu i ens feu arribar les esmenes que considereu. Un cop recollides s'elaborarà el reglament definitiu.

Junta

La Junta va aprofitar l'assemblea per demanar la col·laboració dels pares i sobretot instar a participar activament de la Junta. Us informem que fruit d'aquesta crida la Carina s'incorpora a la Junta amb la il·lusió de sumar esforços per continuar amb la línia dels darrers anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada