dimecres, 24 d’agost del 2016

COM UTILITZAR LES XARXES SOCIALS


Com ja sabeu aquesta temporada ens hem proposat ser més visibles a través de les xarxes socials. Això, però, no serà del tot possible sense la vostra col·laboració. Volem que sigueu actius. Com? Doncs és ben senzill. Envieu-nos fotografies, vídeos i tot aquell material gràfic que considereu interessant de compartir amb tota la família del Club Patí Torrelles.

Així mateix, us emplacem a utilitzar els hashtags, que són etiquetes que ens serveixen per localitzar temes concrets dins les xarxes socials. Els reconeixereu perquè sempre van precedits i identificats amb el símbol del coixinet #.

#CPTorrelles
#amunttorrelles

També us suggerim que etiqueteu tot allò que faci referència al Club i que pengeu a les xarxes. És ben senzill i així ho compartireu amb la resta d’amics, admiradors i seguidors del Club Patí Torrelles. Com fer-ho? Quan pengeu notícies sempre trobareu la opció de compartir-ho a facebook, twitter, youtube...


I finalment us volem demanar que us feu seguidors del club a les xarxes. En elles hi trobareu tota la informació relativa al club, als entrenaments, als calendaris de competició...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada