divendres, 13 de novembre del 2015

INFORMACIÓ SOBRE EL MATERIAL DELS PORTERS

Benvolguts membres del Club Patí Torrelles, tal i com hem comentat en les Assemblees anuals, i responent a la inquietud dels pares i mares dels porters, us informem de com s'efectua la gestió del material dels porters del Club.

Com sabeu, quan un nen o nena ocupa la posició de porter, el Club li proporciona la primera equipació de forma gratuïta (Casc, guardes, guants i peto).

Aquesta equipació els ha de servir per algunes temporades ja que, de fet, els acostuma a anar gran (no hi ha gaire oferta de material per a porters petits).

Tal i com s'ha comunicat a través de les Assemblees, el Club proporcionarà recanvi d'aquest material fins a la categoria de Benjamí (sempre i quan no es pugui arreglar), prioritzant sempre la utilització de material que tinguem ja disponible (que hagi quedat petit a un altre porter, etc).

En cas que un nen o nena necessiti renovar el material de porter (Prebenjamí ini, Prebenjamí o Benjamí) i no es pugui aprofitar cap dels que tenim disponibles, la família pot triar dues opcions.

1. Comprar el material pel seu compte i assumir la totalitat de l'import (en aquest cas el material serà sempre propietat del porter/a).

2. Comprar el material a través del Club i rebre la subvenció de la part bàsica d'aquest material. EN AQUEST CAS LA COMANDA S'HA DE FER A TRAVÉS DE L'ENCARREGADA DE MATERIAL DEL CLUB: ISABEL MARTÍNEZ.

Aquesta segona opció implica que, un cop no li serveixi el material, aquest quedarà dipositat al Club.

La subvenció correspon a l'import del material bàsic de porter, si les famílies volen adquirir una equipació més cara, hauran d'assumir la resta de l'import.

L'import subvencionat és el següent:

Casc (80€)
Guants (90€)
Guardes (90€)
Peto (75€)

Qualsevol comanda d'aquest material que no es faci a travès del Club, no rebrà la subvenció corresponent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada