dimecres, 22 d’abril del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CP CONGRÉS 2 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 1

Primera derrota del Iniciació A a casa del segon classificat, el Congrés. Els nanos de Torrelles han sortit la primera part bastant desentonats on s’ha notat la manca de competitivitat en els partits d’aquesta segona fase. Tot i així hi ha hagut bastanta igualtat i el gol local ha arribat en el darrer minut (1-0). La segona part ja s’ha jugat de manera més concentrada i gràcies a l’encert a porteria el marcador s’ha decantat cap el nostre equip (0-4). La tercera part també ha estat molt igualada i emocionant doncs en un minut un gol local i un gol visitant posava l’ai al cor al espectadors que avui si que han xalat de valent. Finalment un gol del Congrès a tres minuts del final a posat el 2 a 1 final al marcador.
Ara toca guanyar el darrer partit per mantenir la primera posició del grup i esperar que la lliçó d’avui serveixi per encarar amb consistència les eliminatòries finals de la Copa Barcelona.
Amunt Torrelles!!

HC CASTELLAR A 2 - PREBENJAMÍ A 2

Aquest dissabte ens hem desplaçat a Castellar del Vallès a jugar un partit a mitja tarda.
El partit ha començat força trabat, i tot i dominar l'atac i jugar la major part del temps al camp del rival, no som capaços de materialitzar-ho.
El Castellar marca de contraatac amb un bon xut. I així fins a tres cops aquesta 1a part, en la que tots els nostres xuts són rasos i els nostres atacs acaben en res.
Cal destacar que el Castellar és un equip fort defensivament, que posa molt l'stick i estorba o talla tots els nostres xuts o passis.
Per acabar-ho d'adobar desaprofitem l'oportunitat de la tarja blava que li treuen a l'equip anfitrió.
A la 2a part ens piten un penal a favor però no entra. Sembla que la pilota no vol entrar! Finalment aconseguim marcar amb un rebot que despista el porter rival.
La tercera part continua amb la mateixa tònica i acaba amb un 0-0.
Empat treballat però amb regust amarg.
Un altre dia serà.
Amunt Torrelles!

HC CASTELLAR 3 - PREB. INICIACIÓ B 2

Un partit viscut des de les grades i des de la pista de patinatge, a un costat i l'altre, amb nervis i crits, amb dècimes de segon, per que entrés la pilota.
Aquest nois i noies nostres ja tracen figures geomètriques en la pista com si fos un Picabia.
El castellar va estrenar el marcador amb un xut alt a porteria que ràpidament va ser corregit pels nostres nens, i una errada va permetre al Castellar sumar un segon punt.
La segona part dominada pels nostres nens amb noms propis, van arribar fins a sis xuts, però la petita aranya en va parar tres i els altres es van estaballar a l'esquadra, quina pena i quin bon joc.
I la tercera amb un xut al minut 9 del Castellar, encara que rectificat , fes que aquesta jornada tan intensa es diluís amb la pluja de la tarda.

STA. PERPÈTUA 0 - MINIFEM 3

Avui començàvem la tercera fase contra un equip bastant assequible. A les nenes els ha costat entrar en el partit, però quan han marcat el primer gol, s'han animat i han marcat 2 més, que ens han donat la part. La segona part ha començat pitjor, hem hagut de remuntar un gol en contra i finalment hem quedat 1-2, això ens ha donat tranquil.litat. A la tercera part, un gol matiner als 30 segons de seguida ens ha posat per davant i després un altre ens ha donat la part.

Final 0-3, felicitats Torrelles!!

CP CUBELLES A 8 - BENJAMÍ A 3

Una primera part força bona en defensa a on s'aprofita dos contraatacs per fer dos gols on acabem 3-2 en contra.

Segona part: la superioritat del contrari en tots els sentits fa que acabi el marcador 8-3.

PREBENJAMÍ B 3 - CP CONGRÉS B 0

Bon partit del Torrelles per acabar la segona fase. Aquesta setmana ens hem enfrontat amb el CP Congrés en un partit plàcid pel Torrelles, on s'han pogut veure bones jugades, combinacions i els nostres nens han gaudit del joc.

La primera part ha estat un atac i gol dels nostres, tot i que els pals han impedit que el resultat fos més ampli (2-0). A la segona part les pilotes si han volgut entrar i el Torrelles ha aprofitat molt més les seves oportunitats (6-0). La tercera part ha estat diferent, ja que amb el partit guanyat, hem esperat a la nostra pista les incursions del Congrés i hem fet un marcatge individual dels jugadors, sense fer un joc tan intens com en les dues primeres parts. Tot i això, el marcador ha estat clar a favor nostre (4-1).

Ara toca descansar un parell de setmanes i preparar-se per més partits.

FORÇA TORRELLES!!!

CP. TORDERA C 4 – BENJAMÍ B 5

Sorpresa majúscula a Tordera
On el nostre Benjami B va obtenir un premi a la bona feina feta amb un triomf de molt merit
tenin en compte l’entitat del rival , fent-nos gaudir d’un gran joc en equip,
amb una primera part que es va avançar el tordera, pero els nostres nanos
varen aconseguir donar-li la volta al marcador i acabar la 1ª part amb un resultat a favor de 3-4
i la segona part va ser molt disputada i emocionan on es varen deixar la pell per mantindre un
ajustat 4-5 al final del partit.