dimecres, 11 de març del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CHP BIGUES I RIELLS A 11 - BENJAMÍ A 0

Durant tota la primera part hem aguantat bastant bé amb un 3-0 davant d,un Bigues que no acabava de tenir tot l'encert davant la nostra porteria. Però passat el temps de descans comença una segona part que no te res a veure amb la primera, els nostres nens mentalment surten bastant baixos i això se'ls nota físicament. En canvi el Bigues es tot el contrari, surt a per totes, i molt més crescut moralment, cosa que també es nota al joc. Finalment un resultat d'11-0, però jugar davant d'uns rivals de tanta qualitat segur que ens serveix per aprendre del seu joc. Amunt benjamins!!!!!!!

HC PALAU PLEGAMANS B - PREBENJAMÍ INI B

Ja des de l’escalfament, els jugadors del Palau semblaven mes grans i es veia que li fotien ben fort a la pilota. Tot i el gran l’esforç dels nostres jugadors en defensa i ofensivament, avui el Palau de Plegamans ha estat superior a nivell d’equip, ofensiu i en defensa als nostres.

La seva pressió al mig cam no ens ha permès trobar les combinacions per fer jugades, i ho passem molt malament en defensa donat el seu poder ofensiu. Primer gol seu als dos minuts del primer temps, segon als cinc i aixi fins el 3-0 de la primera part. Al contraatac creem accions de perill, però degut al encert del seu porter no les podem marcar, acabant amb un resultat de 4-1 a la segona i 3-1 a la tercera al seu favor.

Anim equip! les derrotes com aquesta han de servir per adonar-nos de on podem millorar com equip, que amb l'esforç i les ganes que hi posem, segur ho aconseguirem. Força Torrelles, som infinits!

CASTELLAR 6 - BENJAMÍ B 1

El partit comença amb novetats a la pista, el Jan Mabilón ve en substitució
del Guillem, i el Manel està a la banqueta.

PHC SANT CUGAT B 3 - PREBENJAMÍ B 1

Aquesta setmana ens enfrontàvem al segon classificat del nostre grup, un equip que ja ens havia guanyat a la nostra pista, però al qual els nostres nens volien demostrar que no tenien cap por.

El Torrelles ha plantejat un partit molt seriós tant en defensa com en atac. Han jugat molt ben posicionats a la pista i pressionant continuament l'equip rival.

La primera part ha estat molt intensa, i tot i avançar- nos al marcador, el Sant Cugat ha acabat empatant ( cal destacar el joc de tots, però avui especialment el de la Laia. Ha estat genial!).

La segona part ha estat de clar domini del Sant Cugat, que basa el seu joc en un gran jugador que ha portat de corcoll tots els nostres.

La tercera el Torrelles ha tornat a fe r el seu millor joc i, tot i perdre la part 2-0( ha plantat cara en tot moment.

Hem pogut veure un gran partit i una millora en el joc de l'equip, que en aquesta segona fase està madurant jornada a jornada.

Bona feina nois!!!

HC PALAU DE PLEGAMANS vs TORRELLES PREBENJAMÍ INICIACIÓ A

Aquesta jornada ha estat molt plàcida per al Torrelles. El partit s’ha guanyat amb molta facilitat ja que l'equip del Palau de Plegamans necessita més temps per equiparar-se al nostre nivell.

A la primera part ja s’ha controlat molt bé el partit i s'han marcat quatre gols, 0-4.

Davant la gran superioritat dels nostres, seguint les instruccions de l'entrenador, s'ha practicat molt bé el posicionament a la pista, els passes i la contenció dels pocs atacs del Palau.

La segona i tercera part també han finalitzat amb victòria del Torrelles per 0-4 i 0-5 respectivament, i amb molt bones combinacions d'equip.

Com en d'altres partits hem d'estar molt orgullosos de la feina feta pels nostres nanos i per l'entrenador que amb molt bon crtiteri sap quan l'esportivitat ha d'estar per sobre de la competitivitat.