dimecres, 21 de gener del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

COGRÉS 10 - BENJAMÍ A 0
Un partit per oblidar!!!!
El matinar tant no ens va servir de gran cosa. Primera y segona part plena d'atacs per part del contrari, davant d'un Torrelles totalment desconcentrat i desmotivat. Els més petits de l'equip eren els més lluitadors però per part dels seus companys no hi havia resposta, tot el contrari....

Un mal dia el pot tenir qualsevol, sempre q ens serveixi per aprendre dels errors.
Volem veure a l'equip que ens fa gaudir tantíssim a les grades.
Molts ànims nois!!!!!!
Resultat: 10-0

Vilanova B 0 - Prebenjamí ini A 3

El partit comença puntual 0-4 El primer gol del partit arriba en el minut 7.15 per part del Torrelles en el minut 6.25 el segon gol del Torrelles molt ben jugada aquesta primera part amb una clara superioritat sobre el Vilanova 0-6 La segona part ha començat amb un gol molt prematur en el minut 9.24 i així ha seguit la segona part gol rera gol . 0-5 En aquesta tercera part estrenem el marcador en el minut 9.18 i com a les demés parts sense problemas per seguir marcant gols , el Vilanova ha tingut mes ocasions de gol però el nostre súper porter ho ha parat tot Ben jugat Torrelles!!!

Igualada B 1 - Prebenjamí A 2

El 2on partit de la segona fase ens ha demostrat que les coses han canviat. Això es una altra lliga. El nivell entre els equips s'ha igualat i per aconseguir les victòries caldrà treballar de valent. En el partit d'avui a la pista de l'Igualada hem pogut veure un equip concentrat i treballador en el 1er i 2on temps, on hem aconseguit 1-2 (gol en pròpia porta) i 0-2. Defensa segura, contraatacs, aturades i alguna passada en atac d'aquelles que tant ens agrada veure i que poden marcar la diferència. A la 3era part una vegada aconseguida la victòria, una certa relaxació ha permès que l'equip d'Igualada, que no ha donat mai per perdut el partit, anotés els 3 únics gols que hi han hagut. Hem pogut gaudir d'un bon partit de joc intens, fort, però net per part dels dos equips. Cal però, concentrar-se i anar a "tope" fins que acaba el partit amb el xiulet final de l'àrbitre. Enhorabona equip per aquest nou triomf!

CE ARENYS DE MUNT 2 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 1

Primer desplaçament en competició dels més petits. Ens desplaçàvem a Arenys de Munt de bon matí, però l’esforç va merèixer la pena.
El resultat final va ser 2-1 amb els parcials de 1-0, 5-0 i 0-3.
La primera part l’equip va sortir molt motivat i fa fer molt bona feina en defensa ja que el rival tenia un jugador que destacava per sobre dels altres i entrava al área sense problema, en aquest sentit el nostre porter ja li va parar uns quants llançaments que anaven directes a gol. Ens apropàvem al final sense encaixar cap gol fins que a l’últim segon, un rebot va acabar ficant la pilota a portería. No vam tenir temps de rèplica.
La segona part vam sortir una mica descol.locats i aixó va fer que els seus dos millors jugadors xutessin sense trobar cap resistència.
La tercera part, va ser un passeig pels nostres nanos i van gaudir de l’atac, aquí si es van trobar còmodes i van poder fer jugades en equip i individuals i van poder exercir el seu estil de joc que va fer que guanyessin aquesta última part.
Cal destacar d’aquests nens les ganes i la força moral que tenen per lluitar cada bola i per recomposar-se després de cada gol. Es un gust veure’ls lliscar per la pista com si res, sembla fácil i tot!! FELICITATS CAMPIONS.

CP MANRESA 2 - BENJAMÍ B 4

Aquesta setmana el benjamí B jugava a Manresa molt d'hora i amb molt de fred. Tot i això, els nostres nens van fer un gran partit, ple d'oportunitats, jugades i amb molt bona actitud. Tot això es va veure reflectit en el resultat final: 2-4. Victòria merescuda pel nostre BENJAMÍ B!!!!!

MINIFEM 2 - HC PALAU DE PLEGAMANS B 2

Partit intens a Can Roig. Hem començat la primera part guanyant 1-0, amb oportunitats pels dos equips, però sense gaire definició. En la segona part la sort ha acompanyat al Palau i ha aconseguit un únic gol que ha significat el 0-1. El Torrelles pràcticament no ha xutat a porta malgrat tenir la possessió de la pilota. Ens ho jugàvem tot a la tercera part, i les nostres nenes han donat la cara, sempre per davant en el marcador. Però en un contraatac el Palau ha aconseguit el 2-2 final final i han empatat el partit. Endavant Torrelles, ho esteu fent molt bé!!!!

CERDANYOLA CH B 0 - PREBENJAMÍ B 3

Gran partit del Prebenjamí B a la pista del Cerdanyola. El Torrelles ha sortit decidit a sentenciar el partit des del minut 1, i ha marcat amb molta rapidesa els primers gols. La primera part ha acabat amb un clar 1-5. La segona part ha estat més igualada, i s'ha vist un bon joc per part dels dos equips, amb bones jugades de combinació per part del Torrelles. Al final, un 0-2 a favor nostre. La tercera part ha continuat la tònica de la segona, amb un joc més tranquil, però sense perdre de vista la porteria contrària, amb un clar 0-3 final, que dóna una victòria merescuda i contundent. Els nostres nanos han fet un molt bon partit. MOLTES FELICITATS!!!!

MANLLEU B 3 – FEMENÍ BENJAMÍ 0
Partit igualat en el nivell dels equips, però amb un resultat final desigualat. Les jugadores del Manlleu no són superiors a les jugadores del Torrelles. La diferència l’ha marcada la seva portera, una gran portera. Avui les nenes del Torrelles no han començat el partit amb la intensitat que havien demostrat als darrers partits. Els primers minuts a la pista han estat fluixos. A mida, però que avançava el partit, la intensitat ha anat en augment, i les nenes en pista han tornat a deixar-se la pell. Malgrat força xuts a la porteria, el Malgrat s’ha avançat al marcador, deixant el resultat 1-0 al finalitzar la primera part. La segona part ha estat lluitada, però la sort no ha estat a la banda del Torrelles. Quan semblava que l’empat era a prop, una falta directa ha fet que el Manlleu augmentés la seva diferència (2-0). Aquesta situació només ha fet que les nenes del Torrelles hagin augmentat la seva lluita, volien marcar. El número d’arribades a la seva àrea, el número d’ocasions generades, els xuts al pal, així ho indicaven. A les acaballes del partit, la nova posició tàctica a la pista, buscant un gol per tornar a donar opcions a entrar de nou al partit, ha propiciat un tercer del Manlleu, que ha tancat el marcador del partit (3-0). Resultat segurament injust, pel joc que en general s’ha vist a la pista, encara que aquest no hagi estat tant d’equip com aquestes nenes saben fer.... Però aquestes situacions també ajuden a créixer i a millorar. Sentiments de ràbia, tristor i decepció en les nostres jugadores. Però com han dit les nenes a la pista....tant si perd, com si guanya, el Torrelles és la canya!