dilluns, 2 de juny del 2014

GRAN PAPER DEL PREBENJAMÍ INICIACIÓ A EN EL CAMPIONAT DE BARCELONA!!!

Avui el nostre equip Prebenjami Iniciació A, ha fet història quedant en 3a posició del Campionat Territorial de Barcelona. Tenim, avui moltes coses per les que donar-lis les gràcies a aquest equip de nois i al seus entrenadors perquè la seva temporada ha estat excepcional doncs només han perdut un partit en tot l’any i tots sabem que han tingut la victòria ha tocar i només amb els anys sabrem que el resultat d’aquesta temporada ha estat excepcional. Per tant l’enhorabona i la felicitació de tot el club a Lluc, Carmina, Martí, Roc, Jan, Pau, Max i al seus entrenadors Climent i Manel. Però avui vull centrar el meu agraïment en dos petits detalls una mica fora del àmbit estrictament competitiu.

En primer lloc vull donar les gràcies per la tercera part a la semifinal perduda contra el Vilanova doncs havent perdut les dues primeres parts, amb el desànim de pares i nanos per no poder disputar la final, lluny de llençar la tovallola, baixar els braços i enfonsar-se, aquest equip va tornar-se a “arremengar” i va lluitar fins el darrer minut imposant-se en una tercera part intrescendent però que va deixar palesa la pasta d’aquest nois, moltes gràcies.

En segon lloc vull comentar la joia que feia la grada amb el recolçament de pares, mares, avis i nens que no formen part de ' equip que competia a les finals. Tant el dissabte, com el diumenge aquest equip a més de tenir l’ànim dels seus incondicionals pares, avis i germans, ha tingut el recolçament de gent que s’estima el club dels seus fills i amb una enorme mostra de compromís es van desplaçar a Palau de Plegamants per animar al Prebenjami Iniciació A, a tots ells, moltes i moltes gràcies.

Amunt Torrelles

Salva Sancho
President del Club Patí Torrelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada