dimecres, 14 de maig del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CP MONJOS A 3 - PREBENJAMÍ A 2

Bon partit d'inici de la 3a fase a casa del Monjos on avui els nostres nanos han demostrat gran qualitat i bona intensitat defensiva on només a mancat una mica més d'encert cara a porteria.

La primera part l,hem dominat plenament amb un gol a la meitat del periode, però quan semblava que ja estava tot fet, un xut sobre la bozina rematat fora de temps a fet pujar un injust empat a 1.

La segona part més igualada i molt intensa també ha acabat amb empat, aquest cop 2 a 2, amb gols d'excel.lent factura.

La tercera part ha estat força igualada fins el minut 5 on la superior intensitat física de Monjos a fet decantar la balança al seu favor amb un clar 3 a 0.

Gran partit del Torrelles que malgrat la derrota deixa unes grans sensacions.
Amunt Torrelles

HC PALAU PLGS B 0 - PREBENJAMÍ INI B 3

Gran partit el que ens va oferir el nostre prebenjamí iniciació B contra el Palau a la seva pista.

Tot i haver de matinar molt, aquest fet no va afectar els nostres jugadors, que en tot moment es van mostrar més que desperts.

Ja ens havíem enfrontat durant la pretemporada amb aquest equip, al qual vam guanyar amb un resultat ajustat. Diumenge era un bon moment per veure l'evolució dels nostres nens i nenes durant la temporada. I el resultat no podia ser millor. Un 0-3 incontestable.

La primera part va començar amb l'adaptació dels nostres a la pista del contrari, després d'uns minuts inicials sense moviment en el marcador, el Torrelles es va avançar amb dos gols seguits del Nicolás. En els últims minuts de la part, el Palau va fer un gol que no va alterar el resultat. Primera part 1-2.

La segona va ser un passeig del Torrelles, que va sortir a la pista amb unes ganes i determinació expectaculars. Van passar per sobre del rival col.locant ràpidament un 0-3 (dos de la Núria i l'estrena de l'Álvaro com a golejador del nostre equip). Finalment l'Aleix va arrodonir el resultat 0-4.

La tercera va començar amb més dubtes i amb la relaxació de saber-se guanyadors, però la qualitat dels nostres es va acabar imposant amb un 0-2 final, gols de l'Aleix i la Núria.

En definitiva, un grandíssim partit, amb bones jugades i un joc d'equip cada cop més conjuntat. Una victòria que va animar moltíssim als nostres nens i nenes i que de ben segur no serà l'última.