dimarts, 17 de desembre del 2013

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

El cap de setmana passat ha estat ple d’emocions, nervis i alegries. El nostre prebenjamí A es jugava l’accés a una nova categoria. Per assolir-ho, però, havia de jugar una eliminatòria prèvia amb el Martinenc.
 
Divendres, 13 de desembre de 2013
MARTINENC – TORRELLES PREBENJAMÍ A
 
Divendres era el dia del primer round del “combat”. La veritat és que cal destacar les magnífiques instal·lacions del Martinenc. Un pavelló digne d’Hoquei Lliga, amb tots els luxes possibles. Aquest fet tot i semblar un avantatge crec que va ser determinant en el desenvolupament del partit. M’explicaré. Les dimensions de la pista eren un handicap pels nostres que acostumats a la pista de Can Coll aquí tenien més metres per recórrer.
 
La primera part va ser força anivellada. Tot i perdre-la per 1-0. La segona va ser dels nostres. Un bon joc i l’encert en les passades va fer que guanyéssim per 0-3. Aquesta part seria molt important en el còmput final de l’eliminatòria. La tercera i última part el Martinenc va prémer l’accelerador i va posar contra les cordes als nostres. Era un atac i gol constant on els nostres només podien defensar-se i mirar de no encaixar gols. Tot i així no vam poder evitar d’encaixar un gol que ens va fer perdre la tercera part.
 
L’eliminatòria quedava en 2 – 1 a favor del Martinenc a l’espera del partit de diumenge.
 
 
Diumenge, 15 de desembre de 2013
TORRELLES PREBENJAMÍ A -  MARTINENC
 
Diumenge era el dia assenyalat per la remuntada. Tothom tenia la il·lusió d’intentar-ho. El matí va despertar-se amb una forta gelada que va fer endarrerir el partit una hora. Abans, però, els pares van treballant de valent per retirar el gel, assecar la pista i deixar-la en òptimes condicions per a la pràctica de l’hoquei. Amb el vist-i-plau de l’àrbitre i del Martinenc vam iniciar el partit.
 
La primera part va ser titubejant. Els dos equips sabien el que si jugaven i els nervis feien que els primers compassos del partit fossin de tempteig. A mesura que passaven els minuts els nostres jugadors anaven apropant-se a la porteria rival fins a obtenir els seus fruits. 1, 2 i 3 gols van marcar els nostres enmig de l’alegria del públic. 3-0 i final de la primera part.
 
Amb el resultat de la primera quedava l’eliminatòria empatada a dues parts. A partir de llavors començava la fase decisiva per tots dos equips. La segona part es preveia més combativa car el Martinenc havia de reaccionar si no volia veure perillar la classificació. Els nostres, lluny de mostrar-se conservadors, van sortir a l’atac des d’un bon inici. Atacs constants, bones triangulacions i molta empenta van conduir-nos a un parcial de 4-1 al final de la segona part.
 
La tercera i definitiva, a priori, començava igual que la segona, amb el Torrelles abocat a l’atac. Fruit d’això van aparèixer les millors ocasions. Uns cops el porter rival i d’altres els pals van evitar els gols. El Martinenc, a la contra, ens va marcar tres gols que ens conduïen a una pròrroga definitiva.
 
La pròrroga. Era la primera vegada que es palpaven els nervis tant a la pista com a les grades. Moltes emocions, nervis i tensió. Els dos equips s’ho jugaven tot en cinc minuts. Era un autèntic caixa o faixa. Els nostres, lluny de sortir porucs, van anar a buscar el partit. Pressió, triangulacions, i molt d’esforç per part de tots era la tònica. La grada encoratjava des de l’agrada. L’ambient era d’autèntica final. Quan les forces de tots començaven a minvar va aparèixer, enmig d’una jugada enrevessada dins l’àrea del Martinenc, un xut ajustat al pal que col·locava el gol que ens obria les portes de la classificació. El Martinenc, tot coratge atacava a la desesperada i un contraatac ben conduit va sentenciar el partit amb el 2-0 definitiu.
 
 
MASQUEFA - PREBENJAMÍ INICIACIÓ B
 
Ultim partit de la primera fase de la lliga, ens va tocar visitar una pista molt coneguda pel nostre equip, però en un mal horari per la canalla, divendres a les 20:30h.
 
Tot i aquestes circumstàncies, la cosa va anar prou bé. El Torrelles va sortir molt endollat en la primera part, i es va avançar al marcador ràpidament, tot i les dimensions de la pista, els nostres es van trobar prou còmodes i van poder trenar bones jugades d'equip, amb passades i contracops molt efectius. El resultat va ser un 0-2.
 
La segona part també va començar bé, però el Masquefa va pressionar més, i va jugar més a prop de l'àrea del Torrelles, amb un joc més igualat el resultat va ser 1-1. Ja no podíem perdre el partit, però tampoc el volíem empatar!
 
Així, el Torrelles va sortir a per totes a la tercera part, avançant-se de nou al marcador, però el Masquefa continuava pressionant i va empatar a 1. La part es podia decantar cap a qualsevol banda, però ja hem dit que el Torrelles no es volia deixar empatar el partit i anava cap a la victòria.
 
I només lluitant fins al final es poden aconseguir coses grans i extraordinàries, com el gol que ens va donar la victòria en la tercera part... un gol de l'Aleix en l'últim segon de joc, sobre el xiulet final. Fantàstic!!!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada