dilluns, 18 de febrer del 2013

Crònica jornada 16-17 Febrer

Torrelles PB B 2 - 1 Barberà
Un partit que casi no es juga degut a la pluja i a lo mullada que estava la pista, però que amb l’esforç dels pares i del vent la pista s’ha eixugat. Avui en l’equip estaven quasi tots, Arnau,Africà, Riad,Josep, Marc, Guillem i Gabi. Nomes faltava el Ferran per culpa de la grip. 1ª part guanyada, 2a part empatada i 3ª part amb força emoció finalment guanyada.
Tots van sumar en el partit, els gols de l’Africa  i el Marc, les aturades de l’Arnau (decisives)  i  el joc de   Riad, Gabi i Guillem que  van  tindre ocasions de fer gol , però no va poder ser.  Josep va tornar a fer una gran defensa en la porteria (va evitar molts contraatacs) . El partit va finalitzar amb la 1ª victòria de la temporada i moltes cares de felicitat, incloent-hi la del nostre entrenador , el Micki.

Tona 2 - 1 Torrelles PB A
Derrota del prebenjami A amb el Tona.
Ha estat un partit on encara que han estat bastant be a nivell individual, hi ha hagut moltes errades en el joc col.lectiu i ha fet que es notés al resultat, encara que s’ha de destacar la feina en defensa de l’equip.
Primera part molt igualada amb gol del Tona a 30 segons del final. A la segona part, la mes fluixeta pel Torrelles, ha acabat 2-0 a favor del Tona. A la tercera 1-2 a favor del Torrelles amb dos gols de gran qualitat.

Torrelles PB Ini A 0 - 3 HC Sentmenat
Tocava un partit ben difícil davant dels líders del grup del campionat de Barcelona. La veritat que feia goig veure jugar al Sentmenat: molt bona tècnica de patinatge, cos, força, molt conjuntats a nivell equip i amb molta jugada al pase i estratègia.
A destacar la feina, empenta i força que ha demostrat el Torrelles a les dues primeres parts, tots s’han esforçat per fer una bona feina i plantar cara a un equip clarament superior. Hem tancat la primera part 0-4 i a la segona part ha vingut el gol del Torrelles i hem quedat 1-4. A la tercera part, amb un marcador clarament en contra, parell de petits accidentats i cansament acumulat, el Sentmenat ens ha fet 5 gols. A continuar treballant de valent i a entrenar ben fort per poder seguir millorant.. Amunt Torrelles!