dilluns, 21 de gener del 2013

Resultats jornada 19-20 Gener

Ripollet 0 - 3 Torrelles PB Ini B
Primera victoria en competició dels Prebenjamins iniciació B, que han començat l'any de forma immillorable. Ha estat un partit molt emocionant on tots han gaudit molt.
Molt complert a tots els nivells, molts gols, bona defensa i grans parades.
Han marcat més de 10 gols i han aconseguit mantenir la porteria a cero.
Nens, pares i entrenador han sortit molt contents i satisfets. Felicitats campions!!!

Vilanova 3 - 0  Torrelles PB Ini A
A la primera part la son, dimensions de pista i tant temps sense jugar s'han notat i el Vilanova ha guanyat clarament per 6-1. Però l'esforç, concentració i ganes dels nanos a la segona i tercera part van canviar les tornes del partit. A pocs minuts del final de la segona part va marcar el Vilanova i a la tercera part el Torrelles ho va intentar sense parar, va tenir moltes ocasions de gol però la bola no va voler entrar.
A pesar de la derrota sortim satisfets d'un partit lluitat fins al final i on el marcador podria haver estat molt diferent, ja que no fa justícia al joc desenvolupat pel Torrelles, però l'Hoquei es així!!!

Torrelles PB A 2 - 1 Caldes
La primera part s'ha perdut per dos gols rebuts en els últims minuts. El Torrelles ha guanyat la segona part amb molta comoditat i l'ultima part del part s'ha jugat amb molta emoció i finalment s'ha tornat a imposar el Torrelles tancat el partit 2-1.

Manlleu 3 - 0 Torrelles PB B

El Torrelles es va presentar amb novetats, Pau Sanchez debutava en el Torrelles B i l'Arnau , ja restablert de la Grip, compartia porteria amb Ferran. Com a nota negativa el Gabi, que no va poder jugar al deixar-se el dni i l'àrbitre en aquesta ocasió ser inflexible. Els nens van aguantar els primers minuts però, tant la 1a Part, 5-0,  com la 2a Part  5-0   i ja la 3a Part amb els nens molt desanimant-se es va perdre 9-0.
Mal partit de l'equip (un pas enrere en la seva progressió), que convida a pares, cos tècnic i nens a repensar algunes coses i entrenar i treballar més, tots plegats. Així que, Amunt Torrelles!!!

Vilasana 5 - 1 Torrelles Femení
Partit amb una gran equip, però la lluita contra nenes de 10-11 anys ha dut a la derrota al Torrelles.
Han treballat molt bé la defensa però el Vilasana ha sigut clarament superior, encara que han jugat i han deixat jugar. Continuarem lluitant!