dilluns, 3 de desembre del 2012

Classificació primera volta competició




Les noies del club es troben és una còmoda tercera posició després de 4 victòries i 1 derrota amb l'os del grup el Lleida. Els propers partits amb el Ribes de Freser, Castellet i Vil-Sana posaran a prova l'excel·lent nivell que han mostrat fins ara










Després d'un fluix inici el Prebenjamí A ha anat demostrant el seu potencial amb una millora exponencial del joc d'equip aconseguint dues meritòries victòries sobre el Cerdanyola i un empat amb el Vilassar. Han acabat aquesta primera fase com a tercers amb 4 victòries, 1 empat i 3 derrotes.








El Prebenjami B ha perdut tots els partits i finalitzat cuer del seu grup però s'ha evidenciat que cada cop els seu jugadors estan assolint més confiança i major nivell i a punt van estar d'emportar-se la primera victòria davant l'Sferic a la penúltima jornada. Estem segurs que aquesta victòria no trigarà en arribar a la 2a fase.




El Prebenjamí Iniciació A ha estat a punt de classificar-se per la 2a fase quedant tercer empatat a punts amb l'Igualada i només la diferència de parts guanyades i perdudes l'ha deixat fora. Aquest equip ha mostrat un excel·lent nivell de joc davant d'equips potents com el Noia i l'Igualada.









El Prebenjamí Iniciació B tampoc ha pogut sumar cap victòria i ha quedat cuer del seu grup. La mala fortuna ha fet que tingués que compartir grup amb 4 dels equips més potents de la categoria. Estem segurs que a la 2a fase gaudirem de les victòries d'aquest equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada