diumenge, 28 d’octubre del 2012

28 Octubre: Resultats de la jornada

Sant Just 3 - 0  Torrelles Prebenjamí A
Tocava una sortida difícil davant del lider del Grup. Malauradament el partit va estar fluixet i el Sant Just s'ha alçat amb una victòria clara.

Torrelles Prebenjamí B 0 - 3 HC Piera.

El Piera s'ha imposat clarament al Torrelles malgrat l'esforç de tots els jugadors i els gols materialitzats pel Marc, el Riad i l'Africa

Capellades 2 - 3 Torrelles Prebenjamí Iniciació A.

El Torrelles va sortir a pista amb molta força i van guanyar la primera part per un contundent 0-5. A la segona part els dos equips van acabar empatant a cero i a última el resultat va ser de nou un empat, en aquest cas a un. Això malgrat que el Torrelles va dominar clarament la tercera part, on vam contabilitzar fins a 5 pals, però no va haver-hi sort i la bola no va entrar.

Torrelles Prebenjamí Iniciació B 1 - 2 HC Piera
La canalla ha plantat cara al Piera guanyat una de les parts del partit. A resaltar l'esforç i ganes de tot l'equip i els gols de la Carmina i el Martí.