dissabte, 9 de juny del 2012

CAMPIONS del Torneig de Micros de Molins de Rei!!!!!

El CP Torrelles queda en 1a, 3a i 4a posició del prestigiós torneig de nens d’escola d’Hoquei Patins.

Tot just fa 1 any que el torneig de Micros de Molins de Rei ens servia com escenari dels primers partits oficials del nostre club. 
L’any passat ja vam sorprendre a tothom, doncs dels 8 equips participants en aquest torneig de nens d’escola, 3 eren del CP Torrelles. Vam deixar palesa la força i la il·lusió d’aquell club novell que tot i ocupar les 3 últimes posicions del torneig, va demostrar les ganes amb que iniciaven aquell projecte.
Aquest any ho hem tornat ha demostrar, tornant a participar amb 3 equips però ocupant les places d’honor del torneig.

El partit per el 3er i 4rt lloc ha estat igualadíssim entre els 2 equips de Torrelles, que havien quedat segons dels seus respectius grups. En la gran final el CP Torrelles s’ha imposat per 2-0 al Claret, davant l’esclat de joia dels aficionats que han estat corejant el nom de Torrelles durant tota la final.

Moltes felicitats a tots els nanos de la nostra Escola, de segur que ens fareu sentir orgullosos moltes vegades  més i moltes felicitats als nostres entrenadors que en poc temps han tret el millor del nostres nens i que els estan fent gaudint d’aquest magnífic esport.



1 comentari:

  1. Hemos disfrutado tanto padres como niños ha sido una gran experiencia muy bien campeones

    ResponElimina