dimarts, 7 de febrer del 2012

Crònica Torrelles B: 1a Victòria fora de casa en la seva història

El Jordi, pare del Marc dels Prebenjamins ens ha fet arribar aquesta fantàstica crònica del partit al Facebook. La pengem també a la web per a poder compartir-la amb tothom


Mil gràcies Jordi!!!

----------------------
Torrelles B, 1a Victòria fora de casa en la seva història. Per 1 a 3

El 1er esforç per guanyar el van fer tots els pares implicats, tots (no va fallar cap nen) vem desafiar el fred, el gel i la hora (07:30 davant la benzinera), desprès vem arribar a Santa Margarida de Montbui tan d'hora, tan d'hora (com diu Guardiola), que ni tan sols el poliesportiu estaba obert. (Aixó si, es va poder localitzar un subministrador de cafeïna, cafè a prop de las instal·lacions.

El partit.

El Santa Margarida van jugar força be, en especial la seva portera (va fer bones aturades) i tenian una nena menuda molt bona, van jugar be i va ser un partit igualat, mes de lo que indica el marcador.

Els nens van estar molt be, 1a part 0-1 amb gol de Xavi, la 2a part amb els canvis vem perdre poder ofensiu, però l'equip va defensar molt be (Ainhoa de portera va fer de nou un gran partit, i ningu li va fer cap gol) i vem quedar 0-0, finalment a la 3a part vem poder tornar a atacar i Marc i Laia van fer 1 gol cadascún guanyant la 3a part per 0-2.

Per no deixar-nos a ningú, Guillem i Alexia van participar força durant el partit i van compartir amb tot l'equip l'alegria de la Victoria.




1 comentari:

  1. muy bien chicos animo despues de uno se gana otro y otro y otro......

    ResponElimina