dijous, 22 de desembre del 2011

Coneixen-nos millor: Manel Pallarés

Nom: Manel Pallarés Castelló
Edad: 60
Professió: Director Comercial
Ara estas llegint: L’altre historia dels catars
En quant a música: Neil Diamond, Beatles, Beegees, Dire Straits, Eric Clapton
Admiro: Els que han treballat o treballen pensant en els altres
Sóc una persona: que s’esforça més pelas altres que per mi mateix
Un menjar: la paella i els creps
Una beguda: vi i cava, mai destilats
Vaig començar al món de l’ hoquei: com a jugador als 7 anys fins als 33. Com a entrenador als 22 anys
M’agrada l’hoquei perquè…. Es un esport molt complert, casi segur que dels més complerts. Es un esport d’equip , amb un alt grau de tècnica, la capa social també es molt alta. M’agrada per l’addició que tens, , per l’at grau de dificultats que te, que quan arribes a aconseguir-ho costa molt de deixar.  Arriba a ser més que quelcom per un mateix.

Com a jugador, quina va ser la teva trajectòria? Desdeels 7 anys sempre al Caldes
, fins que als 33 vaig penjar els patins. Vaig jugar a totes les categories, fins arribar a la divisió d’honor, lo que ara es el Ok liga. He estat seleccionat juvenil, junior i sub-23.
Quan fa que treballes amb canalla: al 18 anys sempre a base i a partir dels 22 anys a totes les categories.
M’agrada treballar amb nens perquè:  crec que és innat, doncs sempre m’ha agradat. Hem sento molt satisfet i ple amb ells.  Després de tants anys i tants nens, veurel’s des dels 4-5 anys I tot el canvi que fan fins a seniors…. No tinc res en el meu mon tant gratificant com veure que la teva feina serveix per formar persones i jugadors, del present i del futur.
Que aporta l’hoquei als nens petits? La part física, esportiva, guanyar i perdre. Disciplina, tècnica individual i col.lectiva.  Educació esportiva amb els companys, entrenadors,, arbitres, contraris. Els moments especials de  joc, els gols, l´emoció amb es que es viuen les victòries. El companyerisme, es molt important, segur que a l’equip sortiran amics per tota la vida.  La disciplina de treball als entrenos i partits, els hi ensenya el valor del treball com a forma d’aconseguir les coses a la vida.
En quins clubs has estat? Caldes, Cerdanyola, Premià, Palau, Sferic,  Bigues i Riells i Torrelles.
Ha evolucionat la forma d’entrenament als últims anys o la dinàmica continua sent la mateixa? Ha evolucionat molt, sobretot en instalacions i material. Però el que més ha canviat son les pautes dels jugadors, que degut als factors socials, familiars, d’estudis, diversitat d’esports,  l’era digital, mala educaciónesportiva i entorn familiar, fa que costi molt fer treballar als nens.  Actualment ho tenen tot molt facilitat i costa molt fer veure que sense entreno i sense actitud no s’aconsegueixen les coses. Es a dir més jugar i menys guanyar.
Has entrenat a canalla que després ha triumfat al mon de l’hoquei? Si, a bastants, la llista degut als anys que porto es llarga.  Però també estic molt content pels que no han arribat, doncs gràcies a l’hoquei i al seu entorn social, també he ajudat a formar persones.  Tinc  un molt bon record d’un super equip fet a Cerdanyola: Subirac, Alonso, Suñe, Casabayo, Quique Borregan. Van ser dos anys seguits subcampions d’Espanya junior i no van poder arribar a l’Ok Lliga per culpa d’una directiva poc competent.  Només va pujar a l’Ok lliga el porter Subiracs.
També l’equip femení del Caldes, que amb nenes de 12-14 anys van pujar a l’Ok lliga. La repetició amb el Palau amb la pujada a Ok lliga i de 3 nenes de 14 anys del Sferic.
Diga’ns alguns exemples i en quins equips estan o han estat? Com la llista es llarga nombraré els més recents:
Marc Pallares (actualment a Itàlia al Al)
Sergio Fernandez (porter Barça Ok Lliga)
Xavier Barroso  (Barça Ok lliga)
Cesc Campor ( a França Ok Lliga)
M.Esteve (Blanes, Nacional Espanyola)
J.Casabayo (Sant Feliu de Codines, Nacional Espanyola)
Roger Acensi (Caldes infantil, aviat será el millor)
Mireia Cabestany (portera Cerdanyola Ok LLiga). Tots la coneixem!! Es la nostre Mireia!!!
Silvia Ferrer (Sferic Ok Lliga)
Cristina Vegas (portera Bigues i Riells Ok Lliga)
Paula Ferran (Palau de Plegamans Ok Lliga)
Us he deixat només un extracte de tots els noms que m’ha dit el Manel, la llista és molt i molt llarga.
Perquè has apostat pel Club Patí Torrelles? El contacte es va fer amb el Climent. Després de veure els petits i la gran quantitat de canalla, hem vaig crear una auto-repte de fer un projecte de futur i per l’hoquei. També hem va fer decidir la  il.lusió que te tot el col.lectiu de nens i pares.
M’agradaria que el Club Patí Torrelles………… Es pugui consolidar com a club i formar als nens tan esportivament com socialment.  Poder obtenir els mitjans per a que els nens puguin assolir el treball que la seva capacitat els hi doni, i arribar a la quota que es mereixin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada