diumenge, 9 d’octubre del 2011

8-10-2011: Jornada fantàstica pels Prebenjamins del Club

Resultats competició Prebenjamins

Quan ens pensavem que l’objetiu d’aquesta primera fase pels prebenjamins iniciació era com a molt marcar algun gol, els nostres nanos ens han regalat una jornada fantástica.

A les 9h del matí a Sant Just, el Torrelles B ha tret per primer cop un empat en una de les parts del partit, essent els resultats de 1-0 a la primera part 2-0 a la segona i un brilllant 0-0 a la tercera part.

Una mica més tard, a les 10:45h el Torrelles A jugava a Sant Vicenç de Castellet i la primera part l’han perdut 1-0, però la segona part en una brillant actuació se l’han emportat per 0-7 devant l’eufòria de tots els acompanyants. A la tercera part, ja amb tota l’artilleria del Castellet a la pista, s’ha perdut amb un meritori 3-1.