dilluns, 20 de gener del 2014

CRÒNIQUES PARTITS SEGONA JORNADA

HC PALAU PLGS B 1 - MINIFEM B 2

Primera victòria del Minifem Torrelles B en aquest campionat.

Partit igualat en el qual la feina de les nostres nenes petites ja ha donat el seu fruit en forma de victòria.

Primera part igualada en la qual las de Palau han ficat un gol després d'un parell de xuts del Torrelles que no han volgut entrar a porteria. 1-0

En la segona part les nenes de Torrelles han anat a l'atac i han guanyat sobradament. 0-4

Tercera part molt lluitada i en la que las de Palau hi han pressionat molt (gairebé hi fan un gol a l'últim segon) però que les nostres han guanyat per un valuós 0-1

Ànims nenes, ha estat la primera victòria però segur que no és l’última!!!!!

PREBENJAMÍ INI B 2 - E MARISTES ST. JOAN 2

Bon partit del Prebenjamí Iniciació B a la nostra pista. Es presentava un rival ja conegut de la passada temporada (tot i que amb mig equip canviat, com nosaltres). Preveiem un partit igualat i la vam encertar de ple!

El partit ha començat bé pel Torrelles, marcant un gol matiner i dominant el joc, amb bones passades, molt bona col.locació a la pista dels nostres jugadors i un bon joc d'equip. Però com he dit, havia de ser un partit igualat i ho ha estat. El resultat d'aquesta part: 2-1.

La segona encara ha estat més igualada, amb bones jugades per part dels dos equips, arribades a porteria i joc de convinació. Tot i que el Torrelles s'ha avançat i ha fet una gran feina en defensa, en els últims instants els Maristes han empatat. El resultat: 1-1.

La tercera part també ha estat de domini compartit i es podia decantar de part de qualsevol (o de tots dos). El resultat ha estat 1-2 (gràcies a que el porter del Torrelles ha aturat un penal assenyalat a l'últim segon de joc).

Ha estat un gran partit, ple d'emoció i bon joc. Aquests nanos poden donar molt més i segur que durant aquesta temporada ho demostraran partit a partit, amb bona feina i treball constant.

Amunt Torrelles!!!!!

SENTMENTAT HC 0 - PB INICIACIÓ A 3

L'equip del Prebenjami Iniciació ha començat el partit a la pista del Sentmenat HC en un dia rúfol, de pluja, però amb ganes de jugar amb potència i estudiar el rival. Una pista que relliscava molt pels nostres però que ja en els primers minuts van inaugurar el marcador. 3 gols en poc temps i un gol de penal quan s'acabava la primera part. 1a part (0-4)

L'equip local va notar la potència de joc i passis del contrari i va començar a canviar la seva estratègia el camp. Tot i això, el PB INICIACIO A va marcar el joc en el segon temps i va acabar amb un contundent 0-5. A partir d'aquest moment, l'entrenador va demanar-los que fessin passis i no tiressin a porta.

A la tercera part el Sentmenat HC tenia molt més clar l'estratègia de joc del Torrelles i ho va posar difícil. Tot i fer diversos intents, la pilota no entrava. El Sentmenat va canviar de porter i va parar moltes pilotes a l'esquadra o el travessany. La tercera part va acabar amb un ajustat 0-1.
Important victòria dels de Torrelles, tres punts més i un rival que al final tenia més clar quin era el joc a la pista. Veurem al partit de tornada.  Amunt nois i felicitats per la victòria.