dilluns, 27 de gener del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 3

CP VILANOVA A 3 - PREBENJAMÍ A 1

Gran partit d’hoquei el que varem poder veure el passat dissabte a la pista del Vilanova. A priori els nostres jugadors sortien a la pista coneixedors que enfront tenien un rival difícil i que sí volien puntuar calia treballar de valent.

La primera part va ser molt intensa. El Vilanova empenyia de valent sense deixar-nos respirar. Una i altre vegada atacaven obligant al Torrelles a defensar prop de l’àrea. En una bona jugada del Vilanova va arribar l’1-0. Tot seguit, i amb molt mala sort, encaixàvem el 2-0. A partir d’aquest moment el Torrelles va ressorgir a base de contraatacs. En un d’ells va arribar el 2-1 que ens situava de nou al partir. Quan l’empat semblava immediat la primera part es va exhaurir.

La segona va ser una calca de la primera però amb el Torrelles com a dominador del joc a l’inici. Els dos equips van sortir a per totes. El Vilanova conscient que podia sentenciar el partir i nosaltres confiats de plantar cara. Així va ser i  en dos contraatacs ben conduits van arribar els dos gols del Torrelles. De seguida va arribar el primer temps mort del Vilanova. Tot i la fortalesa del conjunt local el seu entrenador mostrava nerviosisme pel resultat parcial. Després de l’aturada tècnica ells van ser més forts i van apretar-nos de valent. D’aquesta manera va arribar l’1-2. Tot seguit i amb un magnífic contraatac vam tenir l’oportunitat de sentenciar però no vam estar encertats. Com ja és habitual, quan perdones gols t’acaben empatant i així va ser. A falta de 40 segons pel final de la segona part el Vilanova ens va empatar. Ja no va haver-hi temps per més.

La tercera part només va durar tres minuts. M’explicaré. Començàvem encaixant un gol molt ràpid. Després vam aconseguir, amb molt de treball i una gran jugada, empatar. Semblava que la igualtat que havia regnat en les dues parts anteriors seguia vigent. Davant d’aquest empat el Vilanova tornava a sol·licitar un temps mort. Fruit d’aquest els seus jugador van decidir augmentar una marxa més el  ritme i això va poder amb tots nosaltres. Dos gols rebuts en menys d’un minut van afeblir la moral dels nostres jugadors que veien impotents com el Vilanova marcava fins a 7 gols al final del tercer temps.

A l’inici d’aquesta crònica comentava que va ser un GRAN PARTIT hi ho ratifico. Mentre els nostres van imprimir caràcter, força i intensitat el partit va estar viu. En el moment que vam deixar de creure-hi sens va escapar. Perdre mai no li agrada a ningú però de vegades una derrota pot tenir aspectes molt positius i en aquesta ocasió, modestament, crec que els te. El Torrelles va marxar de Vilanova demostrant que te joc i potencial i que molts cops la victòria i la derrota només depèn de petits matisos.

Felicitats nois!

CP MANLLEU 1 - MINIFEM A 3

Dissabte dia 25 de Gener, partit a Manlleu de les nostres nenes del Minifem A.

El partit és a les 11 del matí contra un rival que teòricament no és dels mes complicats. Les nostres, comencen el partit força concentrades i amb molta intensitat. És una primera part que la guanyem per 0-3, però no sense patir en els contratacs de les nenes del Manlleu.

A la segona part ens portem igual ( les nostres campiones) d'intensitat, però ens trobem amb una gran portera que para totes les nostres ocasions;  igual que algun contratac d'elles que també  és aturat per nosaltres. Acabem 0-0.
Tot es decideix a l'última part, a on el partit continua igual,  però aconseguim fer dos gols i guanyar així, la part i el partit.
MINIFEM A CONTINUEU IGUAL: CAMPIONES I COMPANYES!

CALDES Rècam Làser B 3 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 1

Bon partit d'hoquei el que vam poder veure a la pista del primer classificat del nostre grup. Tot i les aparences, (ens esperàvem un partit molt desigual), el Torrelles va plantar cara i el Caldes no va ser tant superior com podríem esperar de la seva classificació.

El Torrelles va començar amb molta força, ferm en defensa i amb bons contraatacs. Això va fer que, tot i que el Caldes va disparar més cops a porteria, el resultat fos un 1-1. Això va donar esperances al Torrelles, que havia vist recompensat el seu esforç.

La segona part va ser una altra història, amb un Caldes llençat en atac, que no va deixar respirar la defensa ni el porter. La part va acabar amb un clar 4-0.

A la tercera part es va repetir la història de la primera. Amb moltes ganes per part del Torrelles, molt bona feina i fermesa en defensa i porteria. Fins als instants finals es va mantenir el 0-0 inicial, que podia decantar-se per a qualsevol dels dos equips. Tots dos van disparar sovint a porteria, i uns cops els pals, la mala sort i la bona intervenció del porter (em refereixo als nostres dos porters) van fer que el marcador no es mogués fins a l'últim minut, amb un gol del Caldes. (1-0 final).

Tot i el resultat advers, el Torrelles va demostrar que no hi ha molta diferència entre els rivals del grup, i que, amb ganes, esforç i més entrenament, aquests nois poden progressar molt més.

Amb partits com aquests tots estem molt orgullosos de vosaltres. Amunt Torrelles!!!!

MINIFEM B 2 - CP TORDERA 2

(0-4)(1-1)(1-0)

Tot i el dur inicia en contra, les nostres noies del Minifem B han jugat, sens dubte, un dels millors partits de lliga de la temporada.

Efectivament, després d'uns primers 5 minuts durant els quals el Torrelles va encaixar 2 gols de xuts llunyans, les nostres noies no acabaven de trobar el seu lloc a la pista, i van acabar encaixant 2 gols més.

L'aturada del primer temps va anar bé per a que la nostra entrenadora parlés amb les jugadores i reconduís el partit, ja que van sortir a la pista amb una mentalitat clàrament més ofensiva. Poc a poc van anar treient la possessió de pilota a l'equip rival, aconseguint a més, enllaçar jugades convinades i multiplicant les passades.

Aquesta estratègia encertada, així com les ganas de lluitar i no donar-se per vençudes, els van permetre empatar a 1 la segona part i guanyar la tercera. Es van esforçar també moltíssim en defensar la seva pròpia porteria.

En definitiva, un partit vibrant tant en la part ofensiva (per ambdúes bandes), com en l'aspecte defensiu, impedint que el rival pogués desnvolupar el seu joc i bloquejant a les seves millors jugadores per a que no poguéssin xutar de lluny tant en la segona com en la tercera part.

Només va faltar poder emportar-se el punt de l'empat, degut a l'alineació d'una jugadora benjamina per part de l'equip rival. Un fet que remarca el gran mèrit demostrat pel Torrelles, que va poder lluitar d'igual a igual.

Està clar que avui aquestes nenes ens han deixat una molt bona impressió!!!

Proper partit, dissabte 1 de febreer a la pista del Calafell.

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3 - HC SANT JUST A 0

L'equip del Prebenjami Iniciació ha començat el partit a casa en una hora complicada. Després de participar a la Cercavila de Sant Pau els nois i noies del Torrelles varen concentrar-se per mirar de fer un bon partit, davant un rival el Sant Just que sortia a pista amb una idea molt clara de guanyar el partit. De seguida el PB INICIACIÓ A va demostrar la seva força i connexió i varen arribar els 2 primers gols als primers minuts. El HC SANT JUST va quedar descol·locat i el seu entrenador insistia en el joc diagonal i en pressionar al contrari. Així acabava la primera part amb un 4-0 a favor de l'equip local i un jugador del Sant Just amb un cop d'stick a la cara.
El nostre porter va demanar canvi de camp al segon temps. Una segona part amb bons passis i aviat tres gols que varen pujar al marcador. Un d'ells discutit per l'entrenador contrari (del HC SANT JUST) que es queixava que impugnaria el partit perquè havia estat un gol fet amb les mans molt juntes i efecte "hacha" i això no és correcte. Les queixes de l'entrenador varen ser constants però això no va variar la concentració del PB INICIACIÓ A que va acabar sentenciant la segona part amb un contundent 5-0. El nostre entrenador (Climent) va demanar als jugadors del Torrelles que fessin passis i no tiressin més a porta.
A la tercera part el HC SANT JUST va sortir desanimat però el Torrelles va seguir imbatiu i va fer pujar al marcador 3 gols. En els darrers minuts varen haver-hi molts pals i pilotes altes dels jugadors del Torrelles, però sentenciant el partit amb les tres parts guanyades.
Important victòria dels de Torrelles, tres punts més i un rival que es va adonar que el Torrelles és un fort rival que amb tranquil·litat i sense "crits" va fent el seu camí. Amunt Torrelles i felicitats per la victòria.