dimecres, 15 de gener del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CERDANYOLA 3 - MINIFEM B 0
El millor partit, sense cap dubte, de les petites jugadores del Torrelles. Malgrat la superioritat del Cerdanyola, amb nenes molt més grans, i el resultat dels marcadors, 3-0, 2-0 i 2-0, aqu:-) est cop les, Laia, Clàudia, Núria, Marina, Blanca i Mar, si que han lluitat de valent: intensitat defensiva, bona col.locació i alguna bona combinació en atac.

Les nostres petites tenen encara molt i molt per aprendre però a Cerdanyola van demostrar, per fi, una bona actitud global. Segur que si continuen així aviat arribaran millors resultats.

Endavant Torrelles!!

SANT CELONI A 3 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 1

Partit molt irregular del Prebenjamí Iniciació B contra un rival lleugerament superior.

El partit va començar molt igualat, amb una molt bona defensa i intervencions de mèrit del porter. El resultat va ser un 0-0, però els jugadors del Torrelles estaven més cansats que els rivals (ja sabem que les dimensions de les pistes rivals acostumen a ser molt més grans que la nostra, i als jugadors els costa acostumar-se).

En la segona part va dominar completament el Sant Celoni, amb un marcador clar: 4-0.

En la tercera, després dels canvis de la segona part, els nostres jugadors, ja més descansats, van fer un bon paper. Tot i que el Sant Celoni es va abançar amb un 2-0, els nostres van lluitar més i van plantar cara. El resultat final de la part va ser un 2-1, però vam gaudir de més oportunitas per marcar.

Queda molt per fer, però hem de reconéixer l'esforç dels nostres nens i nenes, que en aquest campionat se les hauran de veure amb equips teòricament superiors.

Força Torrelles!!

SANT JUST A 3 - PREBENJAMÍ B 0

Trepidant primera part en la que els equips van estar molt igualats. El resultat va ser 2-0.

A la segona part van ser superiors els del Sant Just, amb un bon joc d'equip i en la que els nostres han tingut alguna errada defensiva: 7-1.

La tercera part ha tornat a ser més igualada, en la que el Torrelles ha xutat a porteria un munt de vegades i la pilota no ha volgut entrar, a part d'un gol fantasma. 3-0.

VILASSAR A 2 - MINIFEM A 2

Partit vibrant i repartiment de punts al pavelló del Vilassar. Es comença amb molta intensitat la segona fase de la lliga. Ha estat el primer partit de la temporada, on les nostres jugadores han hagut de lluitar i esforçar-se de valent per aconseguir un bon resultat.

Les nenes, dirigides pel Manel, han començat la primera part, amb un ritme normal. De seguida, i amb l’encaixada de dos gols pràcticament seguits, s’han adonat de que havien de posar-se a cent, per defensar i controlar la força d’una de les jugadores del Vilassar. A deu segons de la fi de la primera part, hem empatat. Resultat 2-2.

La segona part ha estat una part d’alternatives en el marcador. El Torrelles no ha sabut aprofitar l’avantatge en el marcador ni les ocasions que el Vilassar, amb el canvi de jugadores, havia propiciat. Resultat 3-2.

Necessitàvem guanyar la darrera part. El joc, el ritme, la velocitat i la força era trepidant. L’equip s’ho ha cregut. L’equip ha estat un equip. Totes han aportat ganes i s’han esforçat per aconseguir-ho. Resultat 1-3.

Tot sembla indicar que aquesta fase ens regalarà més partits com el del darrer dissabte. I estem segurs, que les jugadores del femení continuaran esforçant-se i treballant per aconseguir-ho.

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3 - CE OLESA PATÍ 0

L'equip del Prebenjamí Iniciació A ha començat la tornada de vacances de Nadal amb força. Una segona volta que s'espera més complicada amb els rivals que han quedat en les primeres posicions. Jugàvem a una hora complicada. Els jugadors van haver de dinar d'hora i al matí preparar la pista que estava mullada per la pluja. Ens enfrontàvem a un rival poc conegut: el CE OLESA PATÍ d'Olesa de Montserrat.

La primera part l'equip local va inaugurar el marcador aviat, va practicar els passis i les triangulacions amb seny i van aconseguir marcar 4 gols. L'equip d'Olesa es va refer i va marcar 1 gol. 4-1.

A la segona part l'adversari va sortir a pressionar, es va produir un cop de pilota no intencionat a una jugadora de l'Olesa que no va poder continuar. A la segona part els gols es van ver esperar, per la intervenció d'un dels porters de l'Olesa, o per uns xuts estavellats als pals. La segona part va acabar 5-0.

La tercera part l'equip visitant va inaugurar el marcador. El PB iniciació es va posar les piles i va fer 5 gols. En els darrers minuts l'Olesa va ser més agressiu en el joc i va a aconseguir ver un segon gol.

Important victòria del Torrelles, que comencen guanyant punts i un partit davant un rival en aquesta segona volta.

Amunt nois i felicitats per la victoria!!!!