dimecres, 18 de març del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

PALAU B 2 - MINIFEM 3
Partit molt emocionant i trepidant en el que les nostres nenes han estat TOTES molt concentrades i molt lluitadores.
Les nenes venien confiades per tractar-se del Palau B però de seguida se'n van adonar que les del Palau no els hi regalarien la victòria.

A la primera part hem obert nosaltres el marcador, però quan faltaven pocs minuts pel final un passi nostre pel mig els hi a servit a les del Palau per empatar.
La pilota anava amunt i avall pel camp i totes nostres noies picant i lluitant cada passi. Cal destacar el paper de la nostra portera que ha estat molt atenta i concentrada.
La segona part l'hem guanyada 0-1 i a la tercera part no ha hagut manera de ficar gol.
Avui hem vist un gran joc d'equip i unes jugadores molt concentrades que cada vegada ho fan millor.

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3 -  CP Vilanona B 0

3-0 5-0 4-1
Hem guanyat les tres parts de forma còmoda i amb molta diferència.
El nostre equip ha dominat totes les parts impedint els atacs del contrincant i arribant a la porteria contraria amb facilitat fins a assolir el contundent resultat.
La defensa i el porter avui no han tingut gaire feina.
Molt bona feina dels jugadors i de l'entrenador.

Molt bé equip!!

PREBENJAMÍ A 3 - IGUALADA HC B 0

Tot i el 3-0 final no podem dir que hagi estat un bon partit.
Ens enfrontàvem a l'equip que tanca la classificació, 1 punt en 9 partits, que a més s'ha presentat amb un equip de mínims que no els ha permès fer ni un sol canvi.
Tot i això no hem estat capaços de marcar més que 5 gols en tot el partit. Per sort han estat repartits i hem pogut guanyar les 3 parts.

La defensa ha estat el millor. Tots els nostres jugadors han col.laborat i no hem deixat respirar al rival.
Però l'atac ha estat una altra cosa. Jugades excessivament individualistes buscant la ruta impossible a porteria, no mirant als companys, amb la bola enganxada a l'stcik, això si, amb alguna excepció. Les dos passades brillants que hi han hagut a la tercera part han acabat les 2 en gols. Llàstima que no han hagut més. I ells eren 4 i molt cansats!
La setmana vinent tenim dos cites importants: a la lliga contra el Sant Ramon -que està obligat a guanyar per no despenjar-se en la classificació- i el Torneig de Vic. Dos oportunitats per demostrar del que som capaços, que no es poc ja que aquest equip, si vol, pot ser enorme!

PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 1 - CE ARENYS DE MUNT 2

Un primer gol per part de l'Arenys als primers minuts, han fet perdre una primera part que el nostres nois han aguantat amb el mateix resultat.

A la segona part més o menys a passat el mateix, han jugat força bé però el gol per part del contrari del principi ens ha deixat el marcador en contra.

Però quina tercera part!!!!! Que bé ho han fet els nostres nois, aquesta part sí l'han guanyat, ens hauria faltat una quarta part per gaudir una miqueta més del joc dels nostres petits.

Nois cada vegada ho feu millor!!!!! Ànim Torrelles.

Un empat amb gust de victòria.

FEM BENJAMÍ 2 - CP MANLLEU B 2

Aquest diumenge parlar de hoquei femení es parlar del benjamí Femení de Torrelles.

Finalitzem el partit amb les mans fredes, els cors a mil i el cap a punt d'esclatar per la emoció de veure com les nostres jugadores han remuntat un 0-2 i amb moltes ocasions per guanyar.

Aquesta darrera tarda d'hivern hem vist i hem gaudit del millor esport. Potser, penseu que exagero, o que es amor de mare... Però si pregunteu a qualsevol que va estar ahir al partit segur que no te mes que bones paraules!!! Felicitats campiones!! Com vaig sentir una vegada d'un senyor que en sap molt: seny, pit, i.... Ovaris

BENJAMÍ A 5 - CP CONGRÉS A 7

L'altra crónica del partit contra el Congrés la vaig començar dient que era un partit per oblidar i l'acabava donant ànims als nostres nois i dient-los que aprenguessin dels errors.

Doncs bé, això mateix és el que han fet, demostrar a la pista que el Torrelles d'aquest cap de setmana sortia a lluitar i demostrar que sabem plantar cara a un Congrés que aquest a vegada ho ha tingut molt més difícil per guanyar-nos. Amb un resultat de 5-7 que a les grades, ens ha deixat als familiars, gaudint d'un bon partit.

PREBENJAMÍ B 3 - CERDANYOLA HC B 1

Aquest diumenge a la tarda els nostres nens s'han enfrontat al Cerdanyola a la nostra pista. Sens dubte els del Torrelles van notar el cansament, i això es va veure reflectit en el resultat (el partit d'anada havia estat molt més plàcid), i en el rendiment (sobretot a la primera part).

El partit va començar molt igualat, amb poca intensitat i molts dubtes, el resultat al marcador fa justícia al poc joc desplegat per part del Torrelles. (0-0).

A la segona els nostres han "despertat" i han començat a trenar jugades d'atac i a incomodar la defensa del Cerdanyola. Fruit d'aquesta millora, s'han aconseguit dos gols (2-1).

La tercera ha estat dominada més clarament pel Torrelles, que ha arribat amb més facilitat a la porteria contrària, amb un resultat de 4-2 final, que demostra la qualitat dels nostres, sense desmerèixer la millora considerable del Cerdanyola en aquesta segona volta.

Bona feina.

Amunt Torrelles!!!

BENJAMÍ B 8 - CP MANRESA 1

Gran partit dels nostres nois. Cal destacar el gran joc de tot l'equip. Des de l'inici s'ha pogut veure un equip concentrat, amb ganes de jugar, sacrifici, companyerisme, i...guanyar!. El Martí ha portat el desequilibri en els primers minuts del partit, marcant l'1 a 0. El domini i les ocasions continuaven sent del Torrelles, però els gols no arribaven. L'entrada del Guillem i les bones aturades del Biel a la porteria van ajudar a desequilibrar el partit de forma definitiva. Tres gols del Guillem van fer embogir els nostres. El partit no podia acabar de millor manera, marcant cadascun dels nostres jugadors de camp fins a fer 8 gols!. Felicitar-los a tots per no baixar mai els braços. Es mereixien una victòria com aquesta després d'unes jornades molt difícils. Una gran alegria per a tota la "família" del Benjamí B. És un orgull per a tots els pares tenir uns fills tan persistents i alegres!