Gran partit de les més petites del Club que ha acabat guanyant clarament.

Tot i la millora del Mollerussa repecte el partit d'anada, les
 Minitorrellenques han fet un gran partit, guanyant les tres parts.
 La primera i la segona part varen ser clarament de les nostres nenes.
 segons que es va aconseguir el gol de la victòria.

Aquestes nenes segueixen deixant bones sensacions cada partit,

Amunt Minifem!

PHC SANT CUGAT C 0 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3

Un partit molt ben jugat per el Torrelles, l'entrenador ha tingut temps per experimentar amb els jugadors i posar-los en diferents posicions.

Han pogut fer passes, rombos, quadrats i moltes jugades en equip.

Dia a dia milloren aquest nois i noies i això es nota amb els resultat dels
partits.

Amunt Torrelles!!!

PHC SANT CUGAT A 3 - PREBENJAMÍ A 1

(1-0, 3-0, 2-2)

Partit difícil pels nostres jugadors, doncs el Sant Cugat, amb nens tots de segon any, anant primer a la classificació, ho demostra a la pista.

Els seus jugadors surten des del primer moment amb molt bona posició de joc, cada jugador ben col.locat i fent un joc de pressió sobre els nostres, fent que no puguin quasi arribar a porteria durant la primera i segona part.

Perdem, però amb la cara ben alta.

Amunt Torrelles, d'aquest partit també s'aprèn.  A continuar.

MINIFEM 0 - HC PALAU PLEGAMANS A 3

Avui no ha estat un dia gaire lúcid de les nenes del Minifem. El Palau A ens ha visitat amb unes jugadores molt grans i fins i tot abans de començar s'han vist en inferioritat, tant física com tècnica.

En les tres parts el Palau ha superat al Torrelles fàcilment. A mida que el partit passava, el desànim s'ha fet palès en les nostres petites, que tampoc han tingut el seu millor dia i no han fet pràcticament res en atac.

Amunt Torrelles! Ja hi arribareu campiones!.

VILASSAR 2 - PREBENJAMÍ INI B 1

Encara que ens enfrontàvem contra els primers, vam arribar amb ganes de victòria.
La primera i segona part van estar molt ajustades (1-0), (1-0), els petits prebenjamins van lluitar fins als últims segons, buscant ocasions de gol, fent-se passes i fent un joc net.
Però va ser a la tercera part, encara que el partit ja estava perdut, on els nostres nois van demostrar que s'estan consolidant com a equip i van acabar guanyant (1-2).