dimarts, 27 de gener del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

BENJAMÍ B 2 - IGUALADA HC B 12

Partit difícil davant el gran Igualada.
Tot i els grans inicis, amb els gols del Marti i Guillem al primer minut de cada part, l'Igualada va anar imposant el seu gran joc. Tot i aixo, els nostres van intentar aguantar i lluitar en defensa, posant les coses difícil al rival. Al final una dotzena de gols de l'Igualada mostraren la seva superioritat.
Ànims nois i gràcies per l' esforç i lluita!!

BENJAMÍ FEMENÍ 3 – HC PALAU 6

Sabem que cap dels partits seran fàcils. Sabem que ens enfrontem a grans equips. Sabem que per poder aconseguir bons resultats cal lluitar molt durant tot el partit. I en el partit d’ahir a la tarda, sabíem que el Palau és un gran equip, i que les nenes del Torrelles, totes, només teníen l’opció de lluitar i de jugar molt bé. Al principi del partit, les jugadores del Torrelles han sortit a pista no del tot intenses. No del tot el que necessitaven davant aquest rival. Potser, i sense voler sonar a excusa, pel fet que tres jugadores han estat al llarg de la setmana malaltes… només potser. El joc del Torrelles es basa en jugades individuals, i per tant costa molt tenir superioritats, alhora que facilita que en el joc del Palau, les seves jugadores trobin el dos contra un, que generen superioritat i dos gols tempraners. Un penalti, a les acaballes de la primera part, fa acabar-la amb el resultat 1-2. S’inicia la segona part, aconseguint el més difícil, defensar i fer dos gols, remuntar i col.locar l’empat en el marcador (3-3). Però a falta de pocs minuts, les nenes del Palau et fan tres gols seguits, tots ells xutant de lluny, que provoca una mala sensació, malgrat l’esforç de l’equip. Ànim noies! Tot és possible! Jugueu com un equip! Perquè tots nosaltres sabem que …..Somos la leche!

CH MATARÓ 2 - MINIFEM 1

Una primera part molt intensa el empat a vingut molt habiat i a 15 segons de que s acabes la primer part el Mataro a fet un gol per el pal d allo mes tonto . 0-1 En la segona part igual que en la primera el torrelles a sigut el primer en inaugurar el marcador i aixi s ha quedat fins al final. 3-0 El Mataro a marcat 2 gols Ven iniciada aquesta part i a 16 segons de acabar el partit han tornat a marcar ,hem lluitat molt pero no hem aconseguit guanyar. Força minifem!

CERDANYOLA CH B 0 - PREBENJAMÍ INI A 3

Lideratge consolidat amb alt nivell de joc. En aquesta jornada, l'equip d'Iniciació A ha visitat el Cerdanyola i "ready to win" ha fet un partit espectacular amb un resultat igualment destacable: 0-1, 0-4, 0-6. Aquest clar i just marcador dóna idea del bon moment de joc de l'equip, on tots han millorat amb més tècnica, gols més impressionants, més jugades d'equip... En resum, Iniciació A consolida el lideratge i ho ha celebrat amb la seva mascota: la serp bicolor. Endavant Serps del Club Patí Torrelles!!!

PREBENJAMÍ INI B 2 - SENTMENAT B 2

Primer punt que aconsegueix aquest equip en un partit vibrant. Sortim mig adormits a l'hora de la migdiada i el gol contrari fa que arribem al final de la primera part amb un regust de poca precisió i desconcert. La segona part, però, ja estem més entonats i fruit d'això, fem uns bons atacs seguits. Estem més atents i a les acaballes fem un gol que fa aixecar la graderia. La tercera part comença molt activa i marquem de seguida, però el Sentmenat fa un gol que empata el partit. Amunt Torrelles!

PREBENJAMÍ A 3 - CP SANT RAMON A 1

Comença el partit molt puntual, el dinar encara no està paït. De seguida es veu que serà un partit intens. El Sant Ramon pressiona des del primer moment, el Torrelles aguanta i acaba guanyant la primera part: 2-1. Segona part amb menys intensitat per part del Torrelles, el Sant Ramon pressiona molt, sort del nostre fantàstic porter, que no deixa que pugi el marcador. 0-0. Tercera part amb més intensitat, un molt bon joc d'equip, gran partit, d'aquests que fan gaudir la grada. 2-1. Gràcies equip!!

PREBENJAMÍ B 3 - HC SANT JUST A 0

Dissatbe vam poder veure un bon partit del Prebenjamí B contra el Sant Just. Dirigits en aquesta ocasió pel Miki, els nostres nanos van fer bones jugades, van atacar sense descans durant tot el partit i van participar tots ells del gran joc de l'equip.

La primera part va començar a mig gas, però aviat es va veure la superioritat del Torrelles, que va marcar en dues ocasions. 2-0.

La tercera part va començar amb més força i, tot i alguna jugada d'atac del Sant Just, el Torrelles va donar la sensació en tot moment de tenir el partit controlat. 4-1.

La tercera part ha estat un atac i gol constant del Torrelles. El rival ha notat, sens dubte, la falta de canvis a la banqueta i el cansament. 7-0 final.

Cal destacar l'evolució de tots els jugadors, el fet que tots han marcat algun gol i la constatació de que s'ho passen d'allò més bé a la pista. Com gaudeixen!!