dimecres, 14 de gener del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

BENJAMÍ FEMENÍ 5 – CERDANYOLA 1
Els que seguim les cròniques dels partits dels nostres equips, els ha de ser ja familiar aquest creuament, doncs, si contem partits oficials com de pretemporada, aquesta ha estat la quarta vegada que s’enfronten aquests dos equips aquesta temporada. Aquesta dada pot ajudar a entendre, el significat tant del partit, però sobretot del resultat per a l’equip, en primer terme per les nenes i els entrenadors, però també pels pares i mares (que no ens hem perdut cap dels 4 partits!!).
Fem memòria cronològica: Cerdanyola 7 –Torrelles 0 (pretemporada); Torrelles 2 – Cerdanyola 3; i Cerdanyola 4 – Torrelles 4.
Cal reconèixer a l’equip una progressió. El treball i esforç d’aquesta primera part de la temporada, en partits com aquests veu la seva recompensa.
Al llarg de tot el partit les nenes del Torrelles, van destacar per una bona disposició tàctica en defensa i per agressivitat i rapidesa en atac.
El resultat de la primera part 2-0.
En cap moment del partit, el Torrelles va minvar la seva intensitat. Tanmateix, a l’inici de la segona part, el Cerdanyola va reduir distàncies marcant un gol que situava el resultat parcial en 2-1. La lluita, la força, i sobretot el joc en equip, van conduir a una victòria merescuda a on el joc de les nenes del Torrelles va fer que les nenes del Cerdanyola no poguessin fer el seu joc.
El Torrelles generant moltes ocasions de gol, va aconseguir fer tres gols més durant la segona part. Resultat final 5-1
El nivell de les rivals a la Copa Catalunya és molt alt. Aconseguir bons resultats, molt difícil. Per tant, qualsevol victòria com la d’aquest cap de setmana és el millor premi (merescut) per a l’equip del Benjamí Femení Torrelles!
I potser el proper cap de setmana... mai se sap perquè.... Somos la Leche!

Benjamí B 1 - Castellar C 3

Partit disputat en el que el Torrelles ha lluitat molt però ha desaprofitat força ocasions.
Els dos porters han fet grans aturades i la defensa del Torrelles ha fet una bona tasca. La primera part s'ha acabat amb un 0-1, però poc després de començar la segona el Castellar ha marcat un gol matiner que ens ha posat difícil la remuntada. Tot i així, cap al final hem marcat un gol esperançador però el Castellar encara ha tingut temps de fer el 1-3.
Endavant nois!!

Prebenjamí Iniciació A 3 -CP Palau C 0

Contrast de jugadors, doncs els de Palau són de 1er any, i els nostres de 2on, el que fa que els de Palau no passin de 1/2 camp, no arribin a porteria i el nostre porter es passi tot el partit sense fer rès... Els nostres jugadors fan un partit amb molts bons passes i fan un joc on tots hi participen, menys el porter que no té feina...
1era part 7-0
2ona part 9-0
3era part 4-0
Amb aquest partit podem veure que els nens van evolucionant, doncs l 'any passat a nosaltres també ens va tocar jugar amb nens de 2on any i el resultat era similar però a favor dels contrincants.
Així que a continuar fent entrenos i sobretot la tecnificació, ja que amb hores de patí, podran jugar amb els ulls tancats!!! A continuar treballant, doncs tenim molts partits a jugar!!!