dimecres, 5 de juny del 2013

2nd premi de l`exposició Cireres pel jugador reivindicatiu del CPT

Com MOLTS ja sabes; la panera de cireres representant a un jugador d’Hoquei demanant una instal·lació digna, va assolir el 2on Premi a la Presentació de l’exposició de cireres, per tant gràcies i moltes felicitats a tots els que vareu col·laborar i que vau fer una feina extraordinària.

Amunt Torrelles



2 comentaris:

  1. Perdoneu, hi han MOLTS pares que en cap moment se'ns ha demanat la participacio a col.laborar, en aquesta panera ni en el carreto´. Si feu aquestes coses en representacio del club, no oblideu que el club som TOTS, i no uns quans. GRACIES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pels teus comentaris, intentem sempre tenir en compte l'opinió i col·laboració de tothom.

      La baixada de carretons de fa uns mesos va ser una iniciativa liderada per l'equip de Prebenjamins Iniciació A, on van estar implicats tots els jugadors d'aquest equip, ja que van ser ells els que ho van decidir fer.

      D'altra banda com us vam informar recentment, la setmana passada vam convocar una reunió d'urgència per posar en marxa les accions, que entre tots els pares presents a la reunió, vam considerar oportunes. En aquesta reunió d'urgència es va crear un equip de treball d'un grup de 7-8 pares. Aquest equip de treball, esta liderant les accions que s'estan implement en el curt termini.

      Com a Club estem encantats de contar amb el suport i col·laboració de tots vosaltres, per tant si t'agradaria pertànyer al grup de treball, contacta si us plau amb nosaltres. Moltes gràcies

      Elimina