dimecres, 5 de juny del 2013

Cap de setmana ple d`emocions: Cirera 2013


Aquest cap de setmana ha estat ple d’emocions. En primer lloc el nostre Torneig de la Cirera ha estat un èxit i hem de donar gràcies tant al Cerdanyola, com al Bigues i Riells, com als àrbitres de la Federació i als nostres nanos i entrenadors que han aguantat una calor extenuant però que ho han deixat tot a la pista. Així també a tots el que han col·laborat per fer que el torneig sigui tot un èxit.

En 2on lloc donar-vos les gràcies per l’extraordinària i massiva participació a la protesta que varem fer davant de l’Ajuntament. Una protesta cívica i pacífica que esperem que doni els seus fruïts tot i que possiblement caldrà seguir lluitant i treballant. També dir-vos que la panera de cireres representant a un jugador d’Hoquei demanant una instal·lació digna, va assolir el 2on Premi a la Presentació de l’exposició de cireres, per tant gràcies i moltes felicitats a tots els que vareu col·laborar i que vau fer una feina extraordinària.

El nostre desig és que l’Ajuntament recapaciti i ens doni una solució a curt termini i per tant els hi hem enviat el un escrit després de les accions d’aquest cap de setmana i estarem expectants a la seva resposta per tal de decidir quines altres accions cal desenvolupar per reclamar allò que creiem just.

Moltes felicitats a tots per la feina ben feta! Fem rodar el club.

Fotos Cierra 2013:

*Disculpeu les molèsties, per un problema informàtic, no és possible visualitzar les fotografies en aquest moment, properament ho solucionarem*



Fotos reivindicació Club Patí Torrelles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada