dilluns, 11 de març del 2013

Crònica partits 9-10 de Març



Martinenc 1-2 PB Ini B
El diumenge ens vam desplaçar ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, a la pista del Club Martinenc d'Horta-Guinardó.
Els nostres nens i nenes no van fer el partit de la seva vida (potser per l'horari, o per les dimensions de la pista... ben bé el doble que la nostra), però tot i així, van guanyar el partit per 1-2.
 La primera part va acabar amb un 1-2 amb gols del Nicolás i el Martí. La segona va acabar amb un 0-1 amb gol del Martí, i la tercera, tot i tenir nombroses ocasions de gol, la vam perdre per 3-1, amb un gol de l'Aleix.
 
Torrelles PB B  1. Cerdanyola B 3
Partit amb molt de sol i calor i també emoció!!!. Va ser un “derbi” d’entrenadors de la casa, el Cerdanyola entrenat per la nostra entrenadora de porters Mireia i el Torrelles B per el Micky. La 1ª part vam tindre la iniciativa, amb gols d’Africà i Riad però el Cerdanyola va reaccionar i ens va empatar. La 2ª part al contracop ens van  fer uns quants gols en contra, que res va poder fer el nostre porter. La 3ª part  es va començar amb ambició de tots, debilitant la defensa i enfortint l’atac, però el Cerdanyola no va afluixar i liderats per una gran jugadora,Maria, ens va tornar a guanyar .

Torrelles Femení 11-3 Tordera
Una altre victorià, aquesta vegada per golejada còmoda, amb respecte per el Tordera, per 11-3. A destacar que les nenes cada vegada milloren sobre tot com EQUIP i també individualment. 
Amb aquesta ratxa continuada i aquest estil de joc, sembla que tindrem bastant assegurada la 5ª plaça de la competició.
Es va jugar aquest cap de setmana un partit amistós amb el Palau, que també vam guanyar.

Arenys de Munt 2 -1 PB Ini A 
Molt bon partit a Arenys, on els petits van saber plantar cara a un dels líders del grup. Van sortir molt concentrats, ben posicionats al terreny de joc i amb tasques clares a desenvolupar. Tot i que les dues primeres parts les van tancar 2-0 i 3-0, no es van arronsar i les ganes i empenta els van fer guanyar la tercera part per 1-2. Tots vam sortir amb molt bon gust de boca i amb el convenciment de que amb una pista molt gran, amb nens de segon any de competició i jugant contra els segons classificats del grup, van anar a per totes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada