dilluns, 25 de març del 2013

Crònica partits 23 marc

Prebenjamí A- CP Monjos (3-0)Partit plàcid contra el cuer del grup on els nanos de Torrelles van dominar el partit des del principi. Un parcial de 4 a 0 a la primera part va fer que els Miki donés instruccions a la segona i tercera part per deixar de pressionar i defensar en zona en el camp propi, una excel·lent lliçó de comportament davant un contrari de menys nivell i que en alguns contraris hem trobat a faltar quan nosaltres hem estat l’equip fluix. La segona i la tercera part van ser menys abultades en el marcador però es va aconseguir mantenir la porteria a 0. Felicitats Torrelles!
 Sentmenat B 0 – PB Ini B 3
Aquest dissabte passat ens vam desplaçar a la pista del Sentmenat, ens vam llevar de nou ben d'hora, ben d'hora per poder jugar a les 9:30 del matí.
 Aquest cop vam tenir d'entrenadora la Mireia, a la qual agraïm també l'esforç i la dedicació (perquè ella encara va haver de matinar més que nosaltres!).
 El partit va ser molt plàcid i els nostres jugadors no van tenir gaire feina per enllestir-lo. La primera part va acabar amb un 0-4 amb 2 gols del Martí i 2 de la Carmina. La segona part va acabar 0-5 amb 2 gols del Martí, 2 del Max i un de la Carmina. La tercera va tenir un resultat encara més contundent: 0-8, amb 5 gols del Martí, 2 del Nicolás, i un de l'Aleix.
 Però el més important d'aquest partit és que amb aquest resultat el nostre equip està classificat matemàticament com a primer de grup (tot i quedar dues jornades) i disputarà les eliminatòries següents. Per tant, ara toca preparar-se bé, entrenar fort i lluitar com mai. Ànims nois!!

Horta 3 – PB Ini A 1
Partit boig a Horta. El Torrelles va sortir amb molta força a pista. A la primera part va ser un atac constant del Torrelles, però sense encert de cara a gol per molt que ho van intentar els nens. L’Horta va arribar poc a porteria però ens van fer dos gols a les acaballes de la primera part. La segona part va ser molt intensa i va acabar amb un ajustat empat a 3. Quan ja semblava que teníem guanyada l’última part , on a falta de poc més de dos minuts per finalitzar el partit guanyaven clarament per 1-4, el partit va tornar a embogir, vam perdre la posició a pista i vam encaixar  5 gols seguits. Ens falta aconseguir aprendre a jugar com a equip tant en defensa com en atac, perquè en aquesta segona volta, jugant amb equips molt més fets, estan quedant molt paleses les nostres mancances

Prebenjamí B 1  La Salle 3
El partit s'ha jugat en un dia ennuvolat (per satisfacció dels porters). El nostre equip , com ja es habitual ha començat molt fort la 1a part amb 2 gols a favor,  però els nens de La Salle faltant 20 segons, han empatat la 1a part.
La 2a  ha estat disputada però se l’ha emportat La Salle i la 3a part  ha sigut clarament dels visitants.  L’equip ha patit els problemes  de molèsties físiques de l’Africà i el fet de reservar al Marc per el següent partit amb el A. No obstant tots els nens milloren i van sumat minuts i confiança en el seu hoquei, i no falta molt per tornar a guanyar partits.