diumenge, 24 de febrer del 2013

Resultats 23-24 Febrer

Tordera 3 – 1 PB B Torrelles.
Gran partit en el dia de la nevada, per sort jugaven fora de casa, sino haguéssim  hagut de  canviar els patins per uns d’hoquei gel (jeje).
A lamentar l’absència de l’Arnau i L’Africà per compromisos familiars, i celebrar la presència del Martí que va tornar a jugar amb “els grans” fent un paper molt complidor. Primera part empatada a 2 gols, 2ª part perduda per 1 gol a 15 segons dl final  i 3ª part perduda (amb poques forces i molts canvis).
El Ferran va fer bones aturades, Josep molt be en la defensa, Riad molt millor, roben pilotes i creant ocasions. Gabi  col·laborant molt en defensa i Guillem que de nou va tindre la seva oportunitat de fer gol i mes actiu en el  joc, finalment  Marc va fer els gols, però cansat no va poder acabar el partit.

Calafell 2 – 7 Torrelles Femení
Les nenes han començat una mica fredes i han arribat a la segona part amb un marcador molt igualat, 2-3.
Partit, on hem de  destacar el treball de la Laia Vidal, Neus i Laia Linglet que cada vegada son més importants dins de l’equip i disposen de més minuts.
Tres punts més aconseguit per les nenes i  cada vegada asseguren una cinquena plaça que considerem més que digne en el primer any del equip.

Torrelles PB Ini A 3 – 1 Claret
Molt bon partit del PB Ini A. Han estat lluitadors, compromesos i amb moltes ganes a pista. Agressius tant en atac com en  defensa i on han començat a sortir jugades d’equip.
Hem tancat la primera part 3-1. La segona part molt emocionant l’hem empatat a1 i a la tercera part, encara que la canalla estava molt cansada perquè hem patit la baixa del Pau Deu per malaltia, l’hem tornat a guanyar 3-0.

Torrelles PB A  0 – 3 Vic C
Gran partit malgrat la derrota del prebenjami a contra el líder del grup, el Vic.
El resultats de les parts: 0-1, 0-2 i 1-3.
Hauran de lluitar de valent a la segona volta si volen mantenir la segona posició del grup.