diumenge, 3 de febrer del 2013

Resultats jornada 2-3 Febrer

Palau 3 – 0 Torrelles PB Ini A
Cap de setmana complicat ja que teníem partit dissabte i diumenge i el divendres teníem 4 dels 7 jugadors malalts. Finalment el Pau i el Roc (encara que va jugar lesionat del dit) es van poder recuperar i la Laia Vidal i la Neus van haver de cobrir les baixes del Xavi i el Janco.
La primera part els del  Palau han sortit forts  a l'atac i han marcat 4 gols. Abans d' acabar la primera part en Roc ha marcat 1 gol i segons abans d'acabar la 1a part hem encaixat un altre.
A la segona i tercera part han estat mes igualats però l'encert del Palau i la posició al camp, els ha fet guanyar i mereixedors del resultat final de 3-0.
L'arbitratge ha estat molt correcte i pedagògic pels jugadors.
Hem de parar més atenció a les primeres parts fora de casa, ja que acostumen a estar més fluixos i es fa difícil remuntar la situació

Maristes 1 – 3 Torrelles preben ini B‏
Avui ens hem desplaçat a la pista (inclinada) dels Maristes, que ha portat molts records al nostre entrenador. El partit ha començat molt igualat, amb ocasions per als dos equips.
El Martí ha fet un gran gol i amb aquest resultat ha acabat la primera part. (0-1).La segona part ha estat plena de gols i d'alternances en el marcador, i ha acabat 3-4, 3 gols del martí i un de la Carmina. La tercera part ha estat també molt igualada i ha acabat amb empat (3-3), amb dos gols del Martí i un de l'Aleix quan quedaven 2 segons per al final. Cal destacar la gran feina defensiva dels nostres jugadors.
Ha estat una victòria molt treballada. Demà més!

Torrelles PB A 3 – 0 Vilanova
Molt bon partit del prebenjami A, que s,ha emportat les tres parts contra el vilanova amb autoritat i que mante la segona posicio del seu grup a l,espera del enfrentament amb el vic

Torrelles PB Ini B 3 – 0 Martinenc
Avui els nostres nens han tornat a jugar un partit. En aquest cas es tracta del partit aplaçat per la pluja del passat dia 13 de gener.
Hem tingut la baixa d'última hora de la nostra estimada Carmina per grip, que ha estat substituïda pel Marc Pagès. El partit ha esta molt plàcid i ha acabat amb un clar 3-0. La primera part ha acabat amb un 6-2, amb 3 gols del Martí, un del Nicolás, un del Max i un altre de l'Aleix. La segona part ha acabat amb un 6-0, amb 2 gols del Martí, dos del Marc, un del Nicolás i un altre del Max. En la tercera part han fet un 5-1, amb 4 gols del Martí i un del Marc.
Ara els toca descansar fins el proper mes de març, entrenar intensament i preparar els propers partits amb força i il.lusió.

Torrelles PB Ini A 2 – 2 Arenys de Munt
Partit empatat amb Arenys de Munt (partit aplaçat anteriorment per la pluja). Després d’un  cap de setmana intens de joc, el Prebenjamí iniciació A ha sortit al camp amb esperit guanyador, amb ganes i ferms. El Pau Sánchez ha marcat als pocs minuts de joc i l’Arenys ha empatat la 1a part a escassos segons de finalitzar els primers 10minuts disputats.
 A la 2 a part hem comptat amb el reforç del FEM Torrelles en les figures de la Laia Vidal i la Neus que han sortit a la 2a part a recolzar l'equip. Una segona part molt competitiva al camp amb gol de Roc Siñol. La tercera part ha estat dura, amb gran nombre de faltes i encert en els passes per part del Torrelles. Hem començat fent 1 gol, desprès ha  arribavat l’ empat i en els darrers minuts hem encaixat 2 gols amb el que el partit s'ha acabat amb empat i 1 punt pel prebenjamí iniciació A que ho ha donat tot al terreny de joc