dilluns, 28 de gener del 2013

Resultats jornada 26-27 Gener

Monjos 3 – 3 Torrelles PB A
El partit ha començat fluix pel Torrelles que ha perdut la primera part clarament per 4 – 0.
Han tingut capacitat de reacció  i han anat millorant la seva dinàmica de joc a mida que avançava el partit. Han aconseguit guanyar la segona part per 0 – 1 i s’ha tancat el partit amb l’ última part jugada empatada a cero

La Salle 3 – 0 Torrelles PB B
El partit va ser de molt de fred, la pista de col·legi  era descobert (sense parets però si amb coberta).
Va debutar el Martí de Pb B iniciació, amb una gran aportació, que nomes li va faltar el premi del gol.  La 1a part 3 a 0, la 2a part nomes es va perdre 1-0, però es van crear ocasions per marcar i guanyar la part, però el seu porter també era molt bo. La 3a part, ja amb el partit perdut, es va perdre 7-0. L'equip ara mateix li falta gol, però s'esta formant, s'esta construint i els jugadors en defensa esta millorant, Hem de treballar per millorar l'encert amb las jugades d'atac i es podran fer gols i  guanyar partits. Això si els rivals d'aquest grup no son gens fàcils (molts nens de 2on any). Amunt Torrelles!

Torrelles Femení 7 - 1 Malgrat

Partit guanyat amb comoditat per les nenes del Torrelles
Va ser poder ser aprofitat per a que nenes que entren menys en joc disposessin de més minuts i van saber aguantar el resultat a favor de forma immillorable. Felicitats femení

Torrelles PB Ini A 2 -1 Horta
El Torrelles ha sortit amb molta força a pista i s’ha emportat la primera part amb 4 gols a favor. L’Horta ha endreçat files i ha aconseguit guanyar la segona part per 1 gol a cero. A l’ultima part, emocionant fins al final, el Torrelles de nou s’ha imposat per 2 gols a un.  Ha estat un partit molt intens i emocionant, tots els pares hem patit i hem estat  molt pendents del cronòmetre. A continuar treballant i esforçant-se molt que ens queden  jornades complicades!

Torrelles PB Ini B 3 -0 Sentmenat
El partit ha començat una mica espès amb un Sentmenat molt defensiu i ha costat inaugurar el marcador. Finalment, després de molts intents, en els últims minuts de la primera part, el Martí ha marcat el primer.  Tots s'han animat i de seguida han arribat més. La primera part ha acabat 4-0 (3 gols del Martí i un de la Carmina). La segona part han començat ja molt confiats i han acabat 5-0 (3 gols del Martí, 1 de la Carmina i 1 de l'Aleix).L’últim part ha estat molt tranquil·la i han acabat 4-0 (Aleix, Carmina, Martí, i l'estrena del nostre gran defensa, Max, com a golejador).El Pau ha mantingut la porteria a zero (tot i que avui no ha tingut massa feina).  L'equip està molt animat i confiem que continuïn guanyant més partits i millorant el seu joc.

Torrelles Femení 1 - 7 Ribes Freser
Partit perdut amb el mateix resultat que el dissabte, però  en contra 1-7. Un dels millors partits del femení tot i el resultat.El Ribes es un equip amb nenes força mes grans que les nostres, però el femení de Torrelles ho ha lluitat molt.En acabar el partit ens a felicitat l'entrenador contrari i la millor jugadora d’elles que ha dit: " Com ens a costat guanyar aquestes nenes amb lo petites que son, ens han fet corre molt"Felicitats Torrelles i Ribes per la vostre esportivitat!!!
El partit va ser de molt de fred, la pista de col·legi  era descoberta (sense parets però si amb coberta).