dimecres, 30 de novembre del 2011

Coneixen-nos millor: Interdomicilio

Quan fa que teniu el negoci ? 1 any 
Com va sorgir el projecte ? ens vam quedar a l’atur i vam decidir emprendre. i muntar aquets negoci. 
Quantes persones integreu Interdomicili? de moment uns 50 persones i a Sant Boi 5. 
Com ha evolucionat al llarg dels anys? encara es molt aviat per saber-ho, soms una empresa jove, desitgem estar per molts anys, il·lusió no ens falta. 
Quina es la vostra especialitat ? Serveis integrals a domicili, una trucada, un món de serveis. Som una companyia especialitzada en serveis de la llar a domicili, és  qualsevol necessitat que es presenti en una casa la cobrim. 
Quins serveis tenen més sortida? clarament la neteja, però estem treballant perquè la resta també funcioni. 
Quines àrees treballeu: Tenim un ampli ventall de serveis: pintors, electricistes,lampistes, jardiners, porters de finca. Personal assistencial sanitari per cura de la gent gran, col • lectius especials (Alzheimer, discapacitats físics i psíquics,frimomialgia, invàlids .............), ajudes tècniques, adaptació d'habitatges, cangurs, psicòlegs, fisioterapeutes , podòlegs ..
També en l’àmbit de l’educació: professors particulars d'educació especial, idiomes, informàtica, ESO, batxillerat, repàs.
I en l’area d’estètica: perruqueria, pedicura, manicura, maquillatge, depilació, assessor d'imatge, quiromassatgista, teràpies manuals, tractaments de bellesa, entrenador personal.
Estem desenvolupant un linea línies de treball per a pimes, comerços i autònoms (gestoria, assegurances, finançament, cobrament d'impagats, reformes i manteniment ..........
Com creieu que evolucionarà la demanda de serveis a domicili? tot indica que serà un sector de futur, però tal i com està el pati trigarà una mica.
Hem vist que heu fet incursions amb Letbonus,que tal ha funcionat aquesta nova formula de comercialització? és una manera més de publicitar-se, en no ser un mètode tradicional pot ser una moda. Es aviat per avaluar els resultats ja que les campanyes duren entre quatre i sis mesos. . De moment l'experiència és bona, ja que et permet tenir un nombre elevat de contactes que a la llarga els podeu arribar a fidelitzar, d'això depèn que es facin més campanyes, ja que són de cost elevat.
Que ofereix Interdomicili a Torrelles? avantatges, promocions i descomptes especials per als socis i familiars en tots els nostres serveis. 
Que et sembla la col·laboració amb Club Patí Torrelles? profitosa, a mes ens il·lusiona poder aportar el nostre granet de sorra per als xavals. 
Patrocineu altres entitats? Si, col·laborem amb associacions de veïns, col·lectius especials, xarxes de comerciants, etc.. 
M’agradaria que el Club Patí Torrelles? Creixés al costat de nosaltres. Segur que podrem fer motes coses junts. 
Si voleu afegir alguna cosa més...........  Us desitgem el millor en aquesta temporada que acaba de començar.  Ahhhhhhhhh i BON NADAL PER A TOTHOM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada