dijous, 11 de juny del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

MATARÓ 2 - MINIFEM 1
 0-1, 1-0, 2-0

Primera part molt igualada,  les nostres Torrellenques han sabut aprofitar la seva oportunitat i contenir a les del mataró.

A la resta del partit ha estat el Mataró el que millor ha aprofitat les seves oportunitats i les nostres els ha faltat una mica d'encert de cara a porteria.

El Mataró ha sigut la nostra bestia negra aquesta temporada.

PREBENJAMÍ B 2 - MATARÓ 2

Partit poc intens el que vam veure diumenge passat a la nostra pista. Els nostres jugadors no estaven al 100% i això es va notar.

El partit ha estat molt igualat i el Mataró ens ha sorprés a la primera part amb un 2-1. El Torrelles s'ha refet amb un 3-0 a la segona, però no ha pogut rematar el partit, i la tercera part ha acabat amb un 2-2 al marcador.

Només queda un partit de pur tràmit a la pista del Bigues, i pensar en la propera temporada!!