dijous, 2 d’abril del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

PREB. INICIACIÓ B 2 - TORDERA 3

Aquesta setmana ens visita el Tordera, aquest cop amb tots els seus efectius i sense canvis.

La primera part treballem molt en defensa i tenim força oportunitats en atac que no arribem a aprofitar, pocs xuts a porteria i acabem amb un empat a 0 que deixa bones sensacions.
La segona part es presenta igualada i tenim moltes oportunitats que fan aixecar la grada. Però l'altre equip està més encertat i en un contraatac s'avança al marcador. El 0-2 és fruit d'una jugada de mala sort i per acabar-ho d'adobar fan el tercer en l'últim minut.
A la tercera part ens avancem amb un gol i anem per devant fins gairebé el final. Però el Tordera és un equip més treballat i empata a falta de 12 segons.
Poc a poc anem millorant i fent vibrar la graderia amb partits ben emocionants.
Amunt Torrelles!


PREB. INICIACIÓ A 3 - CH CERDANYOLA 0

Partit fàcil pels nostres jugadors, doncs els del Cerdanyola eren nens de primer any, i això es notava a pista, on tot intentar arribar a la nostra porteria, ho tenien difícil, ja que els nostres nens agafaven ràpid la bola. Partit on han pogut fer passes i xuts a porteria i fer gols, tot i que un cop vist que guanyàvem, era el que menys volia el nostre entrenador, doncs volia els passes. Ha estat un partit on el nostre porter s'ha avorrit i com que es distreu fàcilment, quan han arribat a la nostra porteria li han ficat un gol, que no l'ha vist venir, doncs segur que estava mirant les musaranyes ... A continuar treballant, doncs encara queden molts partits.


STA. PERPÈTUA 0 - PREB. INICIACIÓ A 3


Partit sense història contra un del equips cuers del grup. Moltes passades i jugades col.lectives dels nanos de Torrelles acompanyats de forces gols. Impacients ja de jugar els darrers partits que han de servir per confirmar la primera posició i encarar amb optimisme els partits classificatoris per accedir a les finals de la Copa Barcelona


PREBENJAMÍ A 3 - CAPELLADES 0

Comença el partit puntualment, de seguida el Torrelles marca el ritme. Primera part es juga amb comoditat, el Capellades no fa cap jugada de perill. (3-0)


Segona part plàcida, joc amb jugades d'equip, tot i això, baixa la intensitat del partit. (5-0)

Tercera part amb el mateix ritme, al Capellades li falta intensitat, el Torrelles fa el seu joc, amb passades i jugades individuals. Partit fàcil, el Capellades no tenia el seu dia, en el seu camp semblava un altre equip. (9-1)


HORTA 1 - MINIFEM 0 

Partit molt igualat , intens i calorós.
A la primera part el Horta ens a marcat un gol i no em pogut remuntar, la portera del Torrelles a parat uns quants xuts de l horta
A la segona part l'àrbitre ens anul·lat un gol que havia entrat!!! I les nostres jugadores s han desmotivat una mica....



PREBENJAMÍ B 0 - CH CALDES 3

(1-2, 0-2, 0-3)
Tot i el resultat advers, el Torrelles va fer un gran partit aquest cap de setmana contra el Caldes, un dels primers classificats del nostre grup. No va tenir res a veure amb el partit d'anada.


El Torrelles, en tot moment ha plantat cara al Caldes, ha mantingut les posicions a la pista, ha pressionat amunt per no trobar-se tancat al seu camp (com va passar a l'anada) i ha pogut sortir al contracop i fer arribades a la porteria contrària.

Tot i la millora notable del joc, la qualitat del Caldes ha quedat palesa en el resultat desfavorable, molt més ajustat, això sí, que en el partit anterior.

Això demostra la millora i l'evolució dels nostres nens i nenes. Força Torrelles!!!!


CH MATARÓ 7 - FEM BENJAMÍ 2

Hoy domingo, 29 de marzo las nñas del fem benjamí han jugado en Mataró, ha sido un partido en el que las niñas han empezado fuertes pero en el transcurso del partido han ido aflojando. Han jugado bastante bien.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada