dimarts, 16 de desembre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

MINIFEM 3 - MOLLERUSSA 1

Debutem a la segona fase amb victoria!

Les guerreres del minifem, van remuntar un partit que van començar perdent. Les noies del Mollerussa van aprofitar la baixa intensitat inicial del Torrelles per avançar-se en el marcador, però abans d'acabar la primera part van empatar, deixant una bona sensació.

A la segona part, es va fer palès que un equip equilibrat com el nostre ens pot donar moltes alegries davant d'equips que es basen en individualitats. Vam acabar guanyant 4 a 0 amb un joc d'equip prou efectiu.

A l'ultima part, la portera del Mollerussa va tenir feina, tot i així, vam acabar guanyant per 2 a 0. Bon inici de fase i amb molts ànims pels següents partits.

CORNELLÀ 0 - PREBENJAMÍ A 3

Diumenge 14, el prebenjamí A jugava l'anada de l'eliminatòria per la classificació del Campionat de Barcelona. A la primera part (tot i tenir moltes oportunitats) el gol no va arribar fins a 15 segons abans del final.

Tot començar la segona part, va marcar el Cornellà, amb un gran esforç i una bona actitud, vam aconseguir donar la volta al marcador, acabant la segona part amb un 1-3. La tercera part seguia la mateixa tònica, s'avança el Cornellà i els nostres nois tornen a donar la volta al marcador, quedant al final 1-3...

La tornada es jugarà aquest cap de setmana. Força nois!!!

PREBENJAMÍ B 0 - IGUALADA A 3

Primer partit de l'eliminatòria jugat a casa contra un rival prou conegut, ja que ens havíem trobat també amb ells a la fase de grups. Tot i saber que no hi havia gaires possibilitats de donar una sorpresa, el Torrelles ha fet un molt bon partit, amb un bon plantejament sobre la pista.

Contra un equip clarament superior, el Torrelles ha defensat molt bé la seva porteria, però li ha faltat forces per sortir més sovint al contracop. La primera part ha estat molt bona, tot i el resultat final 0-2, la segona, amb més llacunes, també ha finalitzat amb un 0-2. A la tercera, donat el resultat, s'ha atacat més i s'ha descuidat la defensa, aconseguint un 1-4 final.

El resultat final no amaga un molt bon partit del Torrelles, que millora dia a dia, partit a partit. Partit de tornada diumenge vinent a Igualada. Endavant nois!!!!