dimarts, 28 d’octubre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 6

HF SANT JOSEP SS B 3 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ 1

Fluix partit dels petits de Torrelles que han jugat aquest dissabte pel matí a la pista del Sant Josep a Sant Sadurní. Una bona defensa i un equip ben ordenat per part del Sant Josep ha estat suficient perquè els nostres nois, amb poca intensitat i alguna errada defensiva, no fossin capaços de guanyar ni la primera ni la segona part 2-0 i 1-0. La tercera part ha començat amb un gol dels nois i noies de Torrelles però l’empat ha arribat a 1 minut del final.

S’espera molt més d’aquest equip i aquest era un partit on ho podien demostrar. Queda molta feina per fer, però la temporada està just començant i de segur que veurem els seus fruits.

Endavant Torrelles!

CE NOIA FREIXENET A 3 - PREBENJAMÍ A 0

Partit emboirat el que van tenir els nostres.
Tot i gaudir d'avantatge en els inicis de la primera part l'empenta del Noia va capgirar el desavantatge propiciant el 3-2 final.

En el segon temps només va existir un equip, el Noia. Nosaltres vam desaparèixer de la pista. La rauxa i força dels locals ens va ennuagar.

Amb el partit perdut quedava donar una bona imatge en el tercer temps. Ahir no era el dia. El joc, la lluita i el coratge que els nostres presenten en molts partits ahir no van aparèixer.

De vegades és essencial experimentar una derrota contundent per aprendre que sense esforç no hi ha resultats.

Ara toca seguir treballant i aprenent dia a dia.

FEM BENJAMÍ 0 - SFERIC TERRASSA 8

Comencem la segona volta.

Al partit d’anada, l’Sfèric ja se’ns va donar a conèixer. És un gran equip. Totes les jugadores són més grans que les nostres. Totes saben situar-se a la pista. Saben fer joc d’equip.

Ara bé, què us hem de dir que no coneixeu de les nenes del Torrelles? Són també un gran equip. Totes les jugadores són més petites que les de l’Sfèric. Saben situar-se a la pista. Saben lluitar i tenen ganes de guanyar.

Des del xiulet de l’inici del partit, ha hagut molta intensitat a la pista. Però ràpidament l’Sfèric ha tingut oportunitats de marcar. I en cap de les ocasions que ha tingut a la primera part, les ha desaprofitat. Durant una estona, les nenes del Torrelles han baixat el ritme, i la superioritat física de les rivals, ha estat aclaparadora. Resultat de la primera part 0-5.

Malgrat que la superioritat i la intensitat de l’Sfèric no ha baixat en cap moment, les nenes del Torrelles han fet una gran segona part, que no ha pogut estat recompensada per cap gol, malgrat haver estat capaces de generar alguna ocasió, però que la gran portera rival no ens ha deixat opció a celebrar. Les nenes del Torrelles, han lluitat molt, han fet més difícil el joc de l’Sfèric. Han fet una molt bona segona part. Resultat 0-3.

Si ens fixem només en el marcador, podríem sentir decepció. Però aquest no és el sentiment. Ens hem de sentir orgullosos de cadascuna de les nostres jugadores.

I no patiu, perquè creixeran!! I llavors que es preparin la resta d’equips! Perquè.... Somos la leche!

MINIFEM 3 - CH RIPOLLET 0

Malgrat haver guanyat, aquest diumenge no ha sigut el millor dia del nostre equip de valentes. L'equip que teniem al davant era clarament inferior tant en tecnica com en edat i això ha fet que en algun moment del partit hi hagués massa relaxació. En la segona part la Laia ha estat molt encertada i n'ha tret unes quantes de sota els pals, mentre que la resta de l'equip intentava un cop rera l'altre marcar sense prou punteria i hem cedit l'empat. La tercera part ha tornat a ser per les del Torrelles que s'han imposat clarament al marcador. Felicitats!!!