dimarts, 3 de juny del 2014

CRÒNICA D'UN CAP DE SETMANA EMOCIONANT


FINAL TERRITORIAL BARCELONA HOQUEI PREBENJAMÍ INICIACIÓ

El passat cap de setmana es disputava a Palau de Plegamans la fase final del Campionat de Barcelona d’Hoquei de categoria Prebenjamí Iniciació. En ella hi participaven els 12 millors equips de la temporada. El Club Patí Torrelles hi arribava com un dels ferms aspirants juntament amb el Vilanova.

La competició es va dividir en 4 grups de 3 equips i es classificaven els primers de cadascun. Dissabte a les 16’30 arribava el moment dels nostres nois. S’enfrontaven al Caldes A. El resultat 3-1 (0-0, 3-0, 3-0). Al vespre, arribava el segon partit. Aquest cop teníem de rival el Sant Celoni. Magnífic partit dels nostres que van guanyar 3-0 (3-0, 6-1, 5-0). Aquests resultats ens situaven com a primers de grup i ens duia directes a la semifinal de diumenge el matí. Un partit que per la immensa majoria d’equips tenia el “rol” de final anticipada car enfrontava als dos equip més en forma de la temporada. Vilanova i Torrelles es jugaven el passi a la final. Tal com es preveia el partit va se molt igualat. Els dos equips van sortir en força i totes tres parts van ser força disputades. La primera 2-1 a favor del Vilanova, la segona 2-0 i la tercera 1-3 a favor del Torrelles. El resultat final 2-1 a favor del Vilanova.

Diumenge a la tarda arribava la final de consolació, pel tercer i quart lloc. Un cop recuperats de la desil·lusió se’ns presentava la oportunitat de conquerir el tercer lloc. El nostres van sortir amb empenta i van guanyar les tres parts (0-1,1-2, 0-3). El Club Patí Torrelles va guanyar-la conquerint la copa de 3r classificat i obtenint d’aquesta manera el primer títol oficial de la petita història del nostra club. La final la va guanyar el Vilanova merescudament.

Aquest tercer lloc tanca una magnífica temporada del nostra equip de Prebenjamí Iniciació que després de jugar 26 partits ha aconseguit guanyar 70 parts, n’ha empatat 5 i tan sols 3 les ha perdudes. Un mèrit enorme tenint en compte que aquests nois tot just fa 3 anys començaven a patinar.


Moltes felicitats nois! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada