dimarts, 8 d’abril del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

Aquesta setmana s'han disputat una bona pila de partits. A continuació podeu llegir les cròniques i assabentar-vos de com evolucionen els nens i nenes del Club Patí Torrelles.

SEK CATALUNYA 3 - PREBENJAMÍ A 1

Partit molt intens a casa del SEK La Garriga on una mica de mala sort i la manca de mentalitat per superar-la dels nostres nanos van fer que ens emportessim una derrota per 3 a 1.

A la primera part van haver-hi ocasions per ambdues parts peò les dels locals van entrar mentre que les nostres s'estavellaven al pal o al porter rival.

La segona part, la millor que va jugar el Torrelles, on malgrat anar per davant al marcador i el millor joc no es va poder treure més que un empat.

A la tercera part es va notar el cansament físic i mental dels nostres nois i noies que malgrat perdre més clarament van tornar a tenir opcions.

Endavant Torrelles!

CHP ST FELIU DE CODINES 2 - MINIFEM B 2

Després de recuperar les nostres jugadores que han estat de baixa per malaltia durant la darrera setmana ens enfrontàvem al Sant Feliu de Codines, un equip i un desplaçament que aquest any ens ha costat molt i que era la quarta vegada que ens enfrontàvem amb un bagatge de dos victòries a casa i una derrota com a visitants.

El partit ha començat molt fluix per part de les nostres jugadores que semblava que continuaven amb la migdiada i només les bones intervencions de la nostra portera han fet que es pogués mantenir, amb molta sort, un empat a zero.

La segona part ha continuat la tònica de la primera i aquest cop ja durant els primers minuts hem rebut dos gols del Sant Feliu. Però amb aquest dos gols ha canviat l’actitud de les nostres jugadores que han començat a ensenyar les dents i a fer jugades de qualitat que no han acabat en gol per ben poc.

La tercera part ha continuat la pressió de les noies de torrelles i amb un xut amb força fortuna han batut la porteria rival a 5 minuts del final. En els darrers minuts hi hagut ocasions per ampliar el marcador i també per rebre l’empat però s’ha mantingut l’1 a 0 amb un final d’infart.

Al final, un 2 a 2 molt treballat i suat per les nostres jugadores que van millorant partit rera partit.
Endavant Torrelles!!!

MINIFEM B 0 - CP CALAFELL 3

Finalment, el divendres passat el Minifem B va disputar el partit de tornada contra el C.P. Calafell, que havia quedat pendent de jugar des del 30 de març per culpa de la pluja.

Tot i que el Minifem B no va aconseguir guanyar cap dels tres temps, i que la diferència d'edat i física encara es va seguir acusant, l'actitud de les torrellenques va ser molt més valenta i entregada que no pas en el partit d'anada.

En cada temps el Torrelles va marcar un gol, però al primer temps en va encaixar sis. Al segon, però, es va reaccionar positivament, i ja només van ser dos, i cinc al tercer.

En general, comparant-lo amb el partit d'anada, el Torrelles va arribar molt més a la porta contrària i va anar molt més enllà de jugar de manera purament defensiva.

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 2 - CP CONGRÉS 1

Divendres començava el periple d'hoquei pel PB INICIACIO A. A les 19h. vàrem jugar amb el Congrès el partit que va quedar anul·lat la setmana passada per la pluja. Un partit que va començar amb els jugardors del Torrelles fluixos, amb poca consistència a la pista. Tot i començar a puntuar en el marcador, aviat el Congrés va empatar el joc després d'una fallada en defensa. Els del Torrelles varen tornar a marcar un gol de bolea i varen deixar del marcador de la 1a part 2-1.

El segon temps va semblar que el Torrelles despertava i va engaltar un gol en tota l'esquadra de la porteria del Congrès. Un passi entre els del Torrelles va permetre marcar el segon gol i es va començar a veure connexió entre alguns jugadors a l'hora de fer passis. Al final de la segona part comencen a perdre pilotes i es situen enrere. La 2a part va acabar amb un 2-0.

La tercera part va començar amb una calma inesperada del Torrelles, fallades en defensa que varen permetre al Congrès inaugurar el marcador. El Torrelles va empatar al cap d'uns minuts però el Congrès es va adonar aviat de la baixada de defenses en l'acció dels nostres jugadors i van engaltar 3 gols més. La 3a part es va acabar amb un marcador 1-4.

CH RIPOLLET A 1 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3

Dissabte tocava anar fins a Ripollet. La situació què varem viure va ser una mica surrealista. Els jugadors contraris varen arribar amb calma i el partit va començar 5 minuts tard sense cap tipus d'escalfament del contrari. L'àrbitre se'n feia creus. Molts xuts a porteria contrària, però sense encert a l'hora de marcar gols. Jocs intens i temps mort que s'allarga per part de l'equip contrari. S'acaba el 1r temps amb empat a zero al marcador.

La segona part es va reprendre amb certa parsimònia per part de l'equip contrari. Segueix la pressió al terreny de joc, es comptabilitzen bastants bullyings i el nostre porter fa bones aturades. Es produeix el primer gol del partit després d'un passi, els del Torrelles es mostren forts i practiquen bona defensa. Acaba el 2n temps amb un resultat de 0-1.

La tercera part no sabem si la banda sonora atronadora que posen a la pista és per despistar al contrari o perquè no tenen moltes ganes de jugar. Passi en defensa i gol del torrelles, i a punt d'acabar la 3a part clavem un gol de cullera a la porteria contrària. Temps mort que s'allarga de manera incoherent i bones oportunitat de tornar a marcar però la 3a part acaba amb un resultat de 0-2. Atronadora banda sonora de nou.

PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 2 - CH SANTA PERPÈTUA 1

Aquest diumenge el Prebenjamí Iniciació B s'ha retrobat amb la victòria després de moltes jornades. És cert que aquest any no ens ha acompanyat la sort, i un dels nostres jugadors més importants no ha pogut disputar uns quants partits, però té molt mèrit que un equip nou, amb molts jugadors de primer any, estigui disputant la Competició Barcelona i tingui oportunitat de puntuar en diversos partits.

El partit ha començat molt bé pel Torrelles, amb bona disposició a la pista i moltes oportunitats. La bona tàctica, les ganes dels jugadors, que s'han trobat a gust a la pista des del primer moment, i l'empenta de tots han fet que acabés la part amb un 3-0.

A la segona el Sta. Perpètua ha plantat cara, però no ha pogut fer res davant de la superioritat dels nostres nens i nenes. Ha estat més emocionant i plena de gols, acabant amb un 5-2 a favor del Torrelles.

A la tercera part s'ha notat el cansament dels jugadors d'atac, que no han tingut canvis en tot el partit, i el Sta. Perpètua ha guanyat per 0-2.

Molta alegria en els nostres jugadors, que necessitaven un cop de moral en aquesta segona ronda. Al final, xupa xups per a tots!!.