dilluns, 3 de febrer del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

C.P. CALAFELL 3 - MINIFEM B 0

Les noies del Minifem-B han encaixat aquest cap de setmana una dura derrota per part del C.P. Calafell.

Sens dubte, les torrellenques van acusar la gran diferència d’edat – i de mida- amb les jugadores del Calafell, les quals van fer patir especialment la defensa, que va haver de redoblar esforços.

En el primer temps al Minifem B de Torrelles li va costar entrar en el partit, encaixant 4 gols que van marcar psicològicament la resta del partit.

En el segon i el tercer temps, l’estratègia del Torrelles va ser bàsicament defensiva, i, tot i que vam poder veure alguna jugada amb intenció que va arribar a porta, tampoc no es va poder remuntar el resultat i el marcador visitant va acabar a zero.

Malgrat tot, la qualitat tècnica del Torrelles no tenia res a envejar a la del Calafell, i un cop superat el hàndicap de la gran diferència d’edats d’aquesta categoria, fa preveure uns resultats molt diferents.

MINIFEM A 2 - HC PALAU PLGS A 2

Abans de l’inici de la jornada, tots n’érem conscients de la importància d’aquest partit. El Palau són, perquè així ens ho confirmaven els resultats, un dels ferms candidats a guanyar el campionat. I el Torrelles, situats al capdamunt de la classificació, no volíem cedir la posició.

El Palau també ho sabia.

Dos grans equips damunt la pista. Intensitat, força, lluita.

Un comú denominador per a les tres parts: màxima igualtat.

Les nenes del Torrelles ho han intentat, grans i clares ocasions, però s’han trobat una gran portera. Dos gols encaixats al darrer tram de la primera part. El resultat no feia justícia al que estàvem veient damunt la pista. 0-2.

Les nostres nenes no s’han vingut avall, han volgut continuar intentant-ho. I finalment, el seu esforç ha tingut la recompensa. Un sol gol al primer tram de la part, que ha calgut defensar fins al final. 1-0.

Cap dels dos equips, volia assumir una primera derrota. Més ocasions del Torrelles. Però de nou, la portera del Palau ha estat determinant en el resultat. 0-0

Segon empat de la temporada. Resultat just, malgrat les ocasions generades.

Felicitats a les nenes del Femení A, per intentar-ho, per lluitar-ho, per creure-s’ho. Amunt Torrelles!

PREBENJAMÍ INI B 1 - VILASSAR HC A 2

Partir espès, el que va disputar ahir el prebenjamí Iniciació B. Davant d'un rival teóricament superior ( ens superen clarament en la classificació), vam veure que la diferència no es tan gran i que, amb una mica mes de sort, empenta i ganes, es poden guanyar aquests partits.

Val a dir, que  a la primera part l'enemic del Torrelles era molt amunt i no hi podíem fer res: amb el Sol no es podia veure la pilota!!!!. Feria una tarda espléndida a Torrelles!!!!

El resultat: 0-2.

La segona part, com la primera, va ser molt igualada, tot i que ells van tenir més encert de cara a porta, i van trenar millones jugades col.lectives. 0-2 novament.

A la tercera part el Torrelles va treure tota la ràbia, per veure's perdent un partit que podíen guanyar. El Torrelles es va avançar 2-0 ràpidament i el Vilassar va ver un gol a les acaballes del partir. 2-1.

Una dada més a tenir en compte és que un dels nostres jugadors, l'Aleix, va jugar lesionat i a mig gas, però no va voler deixar els seus companys i els va ajudar tot el que va poder.