dilluns, 2 de desembre del 2013

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 10

SFERIC TERRASSA - PREBENJAMÍ A

El passat dissabte el nostra Prebenjamí A visitava la pista de l’Esfèric de Terrassa. A priori havia de ser un partit tranquil, tenint en compte el resultat a la nostra pista, però alhora de la veritat va ser més plàcid del raonable. Dos fets van ser determinants en el resultat. El primer i el més important, el bon joc que els nostres jugadors van desplegar en tot moment. Van jugar la pilota amb molta rapidesa i això va fer que els rivals no aconseguissin arribar als talls.

El segon factor, que comentava abans i que va tenir una incidència en el resultat, va ser el porter rival. Si la setmana passada destacàvem la bona actuació del porter del Masquefa en aquesta ocasió no podem dir el mateix del de l’Esfèric. No va estar gaire encertat i va oferir en tot moment poca resistència. Això va fer que el marcador final acabés amb un contundent 0-4, 1-4 i 1-6.

PREBENJAMÍ INICIACIÓ B - CE OLESA PATÍ

Decepció a la pista del Torrelles, aquest dissabte ens enfrontàvem contra un rival directe pel segon lloc a la classificació, l'ajustada derrota a la pista de l'Olesa a la primera volta, ens havia donat certes esperances. Ja sabem que a la "ratonera" de Torrelles juguem a avantatge.

El partit ha començat molt bé pel Torrelles, amb una 1ª part ben jugada tant en defensa com en atac, contenint el rival en tot moment. El resultat ha estat 1-0. La segona part ha anat bastant pitjor, s'ha imposat la qualitat d'un dels seus jugadors, que ha fet anar de corcoll tothom. El resultat 1-3. La tercera part ha estat millor per part del Torrelles, que s'ha avançat al marcador i ha aguantat el resultat força estona, però uns mals minuts finals han fet capgirar el marcador, 1-2.

D'aquí a dues setmanes, l'últim partit de la fase, on es decidirà en quina de les dues lliguetes finals hi prendrà part el Prebenjamí Iniciació B. Ens ho juguem contra el Masquefa a la seva pista. Força Torrelles!!!!

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A - CAPELLADES HC

L'equip del Prebenjami Iniciació A encarava el darrer partit d’aquest trimestre davant el Capellades Hoquei Club. En el partit d’anada a la pista del Capellades es va acabar amb un 0-3 i les ganes d’acabar invictes estaven presents entre els jugadors del Torrelles.

La primera part l’equip local va inaugurar el marcador aviat, va practicar els passis i les triangulacions amb seny i van aconseguir marcar 4 gols al contrari.

A la segona part l'adversari ha sortit a pressionar al Prebenjamí Iniciació A i han aconseguit marcar un gol. Aquest fet ha fet replantejar el joc al Torrelles i amb esforç han donat la volta al marcador i han obtingut un 3-1.

El Capellades és un club amb 18 anys d’història i que ha estat sempre als primers llocs de la classificació amb l’Igualada. A la tercera part, el Torrelles ha sortit animat i ha començat a marcar a la porteria contrària. La política de l’equip local ha estat que tots els seus jugadors poguessin marcar i així ho han fet. Considerant que era el darrer partit classificatori, el resultat ha estat contundent, un 9-0.

Merescuda victoria del Prebenjamí Iniciació A que acaba aquesta primera ronda al capdamunt de la classificació, sense perdre cap partit i amb només tres gols en contra. Felicitats nois/es, amunt Torrelles!!!