dilluns, 25 de novembre del 2013

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana ha estat ben atapaït pel que fa a partits, a més dels de la jornada 9, s'havien de recuperar els partits de la jornada 8 que no es van disputar per la pluja.

CE NOIA FREIXENET - PREBENJAMÍ INI B

Segon enfrontament de la temporada contra el Noia Freixenet, i segona victòria del nostre Prebenjamí Iniciació B.

Aquest dissabte hem pogut gaudir d'un gran partit dels nostres jugadors contra un dels grans clubs catalans, amb moltes hores d'hoquei sobre la seva pista.

El nostre equip va sortir una mica descol.locat i despistat (un dia més ens va tocar llevar-nos molt d'hora i va costar treure's la son de les les orelles), tot i això va començar avançant-se en el marcador per dues vegades, però el Noia va empatar i finalment remuntar la part que va acabar amb un 4-2. La segona va ser una altra història, els nostres estaven més connectats i van guanyar per un clar 1-4. La tercera part no va ser apta per cardíacs, el Noia va apretar més, però els nostres van demostrar les seves qualitats en totes les línies, des de l'atac fins a la porteria. El resultat final, un 1-2 amb molta emoció i algun tripijoc per part dels que controlaven el marcador de la pista, però ni amb petites trampes ens van poder guanyar.

FORÇA TORRELLES!!!!

PREBANJAMÍ A - CP MASQUEFA B

Trepidant partit el que van jugar el Prebenjamí A amb el Masquefa el passat diumenge. Jugar contra ells sempre requereix d’un esforç físic suplementari car es tracte d’un bon equip. En aquesta ocasió hi havia l’afegit que ambdós conjunts si jugaven el primer lloc de la classificació. Això donava un aire més èpic al partit.

El partit no va defraudar gens a les expectatives i des d’un bon inici varem comprovar la dificultat del rival, prova d’això va ser l’empat a zero gols que va registrar el marcador en el primer temps. Cal destacar la bona actuació del porter del Masquefa que en alguns moments va semblar un mur.

El segon temps va continuar la tònica. Els nostres seguien provant-ho tot però de vegades la mancar de puntaria, d’altres la sort i en altres el porter seguien negant-nos el gol. Finalment el gol va arribar en una bona jugada d’equip. Llàstima que el Masquefa va empatar de seguida. 1-1 i final del segon temps. Seguia la màxima igualtat.

Arribava el tercer temps i definitiu. Tots dos conjunts sabien el que si jugaven hi així va quedar palès des d’un bon inici. Aquest cop, sí, el Torrelles va prémer l’accelerador i de seguida va agafar avantatge al marcador. Això va fer que l’equip rival es veiés obligat a obrir línies fet que va permetre als nostres trobar més espais en atac i augmentar el marcador fins al 4-0 definitiu.

Un bon partit més del Prebenjamí A que segueix encapçalant i liderant la classificació.

SFERIC TERRASSA - PREBENJAMÍ INI A

L'equip del Prebenjami Iniciació A tenia per davant un cap de setmana amb dos partits. El primer dissabte a la tarda (16h.). Partit de tornada a la pista de l'Sferic de Terrassa. A la primera part l'equip visitant ha sortit a pista amb energia, tot i no estar acostumats a terra de parquet. De seguida, han pujat els gols al marcador i la primera part ha acabat amb un 0-6 a favor.

A partir d'aquest moment, l'entrenador (Climent) els ha demanay que optessin per fer passis. A la segona part, l'Sferic de Terrassa ha sortit amb més ganes a la pista, però els nostres han demostrat bona coordinació i triangulacions constants que impedien a l'equip contrari acostar-se a la porteria contrària. La segona part el Torrelles va aconseguir un marcador favorable 0-6.

A la tercera part, s'ha iniciat amb triangulacions i passis entre els jugadors i jugadora del Torrelles. L'equip local s'ha ressentit de la pressió del contrari, l'Sferic de Terrassa no ha oposat resistència i el marcador ha finalitzat amb un contundent 0-7.

Bon treball d'equip. Amunt Torrelles!!!

PREBENJAMÍ INI A - HC IGUALADA

L'equip del Prebenjamí Iniciació A encarava el partit amb energia però la majoria dels seus integrants havien jugat un altre partit al matí o uns minuts abans. Hi havia desgast físic però ganes de jugar contra l'Igualada. La primera part el marcador s'ha inaugurat als 5 minuts i ha acabat amb un contundent 6-0. Una primera part amb una defensa compacta i un bona política de passis entre els jugadors.

A la segona part, l'Igualada ha sortit a pista amb més contundència, més combatius i el marcador ha estat d'empat a zero, durant una bona estona. El Torrelles, seguint ordres de l'entrenador (Climent), han practicat les triangulacions i els passis amb encert. Hi hagut bones aturades del porter de l'Igualada. El marcador ha tancat el segon temps amb un 3-0.

A la tercera part, tots dos equips notaven el cansament físic i la baixada de temperatura. Han seguit amb la política de passis entre jugadors i el Prebenjamí Iniciació A ha marcat 3 gols. A falta de 5 minuts del final del partit, hi ha hagut canvi a la porteria de l'Igualada per un cop al porter. El marcador no ha variat i s'ha acabat el partit amb una nova victòria, 3-0.

Bon partit dels nois/es del PB INiciació A. Amb aquests dos partits del cap de setmana, només queda una jornada amb el Capellades per donar per tancada una primera volta amb cap derrota i només 2 gols encaixats. Ara, cal ser conscients de la dificultat que suposarà la segona volta.

Enhorabona PB Iniciació A per les ganes, l'esforç, la il·lusió i la millora constant i progressiva.