CRÒNIQUES PARTITS DEL CAP DE SETMANA

CHP BIGUES I RIELLS - MINIFEM B

3 - 0
(4 – 0) ,( 5 – 0) i (4 – 0 )

Debut en lliga del Minifem B, malgrat l'amplitud del marcador, les nostres jugadores han mostrat moltes ganes de lluitar envers un equip del Bigues amb més preparació i experiència. Les noies han sortit una mica atemorides, potser per les dimensions de la pista, però de mica en mica han agafat confiança, tot i això hem estat molt minses en atac i pràcticament tot el partit s’ha desenvolupat en la nostra àrea, cosa que ha comportat una aferrissada lluita per treure pilotes, protegir l’àrea i evitar que augmentés el marcador en contra.

La veritat, ens han deixat un bon regust de boca sobretot si pensem que són nenes molt petites que han començat aquest any a competir en lliga.Tenen tot un any per endavant per aprendre i els nostres entrenadors hauran de treballar de valent amb elles però estem segurs que durant la temporada aniran guanyant en tècnica i posicionament.

Comptem amb tots vosaltres per animar la propera setmana a casa contra el Palau, felicitats a totes i endavant Torrelles!!!!!

PREBENJAMÍ INICIACIÓ B - SANT RAMÓN (VILAFRANCA)

1 - 2

Primer partit de la temporada pel PB INI B contra un bon rival, un club de Vilafranca amb història.

Als nostres jugadors els ha costat una mica entrar en el partit i posicionar-se a la pista, i s'han encaixat gols molt ràpidament, tot i que amb el pas dels minuts les coses s'han anat igualant. El resultat de la primera part ha estat 2-4. La segona ha estat molt lluitada i la balança es podia decantar de qualsevol dels dos equips, finalment ha acabat amb un 0-1. Tot i la derrota, els nostres nanos han lluitat fins al final i han aconseguit guanyar la tercera part 1-0, demostrant moltes ganes i empenta.

Amunt Torrelles!

PB INICIACIO A - HC Piera Matrinox
3 - 0
 Bon partit a casa contra el Piera. Bona disposició al camp i tàctica de passades amb encert que han derivat amb una victòria contundent. Al 4-0 a favor de la primera part, li ha seguit un 6-0 a la segona i un 5-0 a la tercera.
Bones sensacions de treball en equip i estrena d'algun jugador a la porteria contrària.