dimecres, 12 d’octubre del 2011

Assemblea 6 Octubre 2011


El passat 6 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General Ordinària amb l'assistencia de més de 30 pares/mares. A més d’aprovar tant la Memòria com el Resultat econòmic del curs anterior, es va fer un repàs dels projectes del nou curs tant esportius com socials.



Es va comentar la importancia que enguany té la col·laboració de tots els pares per a dur a terme tots el projectes a bon fi. A destacar les següents maneres:
-          Utilizar els serveis de les empreses col·laboradores del Club: (Sabateria Martí, Interdomicilio, Eurocopias,…). Utilitzar els seus serveis reverteix en la col·laboració que aquestes empreses fan amb el Club
-          Vendre la Loteria de Nadal és un ingrés atípic força important.
-          S’han creat 4 comissions per organitzar els 4 actes socials més importants del club: La Festa de Nadal (desembre), Sant Pau (Gener), Festa de la Cirera (Juny), Festa de Fi de Curs (Juny). Els pares que vulguin col·laborar puntualment en l’organització d’aquest actes només cal que ho comuniquin i se’ls convocarà a les reunions pertinents.

En quant als nous projectes per aquest any s’intentarà portar a terme l’activitat de patinatge per adults i la realització de campus en els períodes de vacances escolars.

També es va destacar l’impuls que aquest any es vol fer de la página web com a principal eina de comunicació del club amb l’objectiu que tots els pares la visitin períodicament i amb el repte del de dotar-la de nous i millors continguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada